Milyen jelképet visel az, aki szereti a hazáját és tiszteli az őseit?
Ez egy kisebb közvélemény kutatás az egyik beadandóhoz. Természetesen névtelen. Sokat segítenének a válasszal!
Előre is köszönöm!
Aki tiszteli a hazáját és őseit az nemzeti ünnepkor felvesz mondjuk kokárdát!
Sima hétköznapon semmit. Mert ha már minden nap bizonygatni kell ezt akkor ugye nagy baj van... :)
Én büszke vagyok az őseimre mert az első, második világháborúban és 56-ban is harcoltak. Előbbiekben volt aki megsérült, fogságba esett...
Nem szerették a nácikat és nem szerették a komcsikat így börtönbe is kerültek emiatt. Ők még nem kajáltak be minden b.romságot... :)
A büszkeségem belül van.
Az árpádsávos zászlót meg nem lobogtatnám mint ahogy a több tucat különböző zászlót sem amit 1000 év alatt használtunk!
Aki csak ettől érzi magát magyarnak azt csak sajnálni tudom...
Nekem itthon van a falon kép az őseimről. Van akiről huszár egyenruhában!! :))
Az ősök tisztelete családi ügy!
A nemzeti hősöké meg az ünnepekre való csak!
Rajtam van Nagy-Magyarország,rovásírás,turul,Blood & Honour,babérkoszorú és 88-as tetoválás.
És most lehet fikázni ;DDD
A legtöbb jelképet azért nem használnám, mert sajnos legtöbbjéhez politikai üzenet is társul. Nézzük meg az Árpádsávos zászlót, vagy a turul madarat.
Ha egy olyan jelképet keresünk, amiről a haza jut eszembe, akkor az a magyar zászló.
Nem értem mit kell belekötni a kérdésbe, a kérdező nem azt mondta, hogy csak az lehet hazaszerető aki visel valamit, hanem azt hogyaki hazaszerető és esetleg visel valamit(ami a hazájához kapcsolódik) akkor mit.
Erre a válasz ami eszembe jut hírtelen:
-feliratos pólók pl címerrel, rovásírással
-kitűzők ez is lehet címeres, piros fehér zöld
-mi régen csináltunk művészetin piros fehér zöld karkötőt azt is el tudom képzelni, hogy más is hordja
-általában márc 15.-én kokárda
-kocsikon (ha ez is szmáít) nagymagyarországos matrica ma már eléggé elterjedt
-tetoválások mondjuk rovásírással, vagy címerrel, vagy nagymagyarországgal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!