Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről?

Pro Patria kérdése:

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Vártam, hátha kiírja valaki, de nem történt meg, úgyhogy megteszem én.

[link]

2012. okt. 28. 00:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
A vér nem válik vízzé. A zsidó az zsidó marad.
2012. okt. 28. 00:57
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

Már kiírtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__3..

És a véleményem: a Jobbikkal és a szélsőségesekkel általában az a baj, hogy indulataik mögött frusztrációikat takargatják. Szegedi Csanád magyarabbnak akart látszani a magyarnál, gyűlölködött ész nélkül, aztán egyszer csak előtört belőle a zsidó énje. Egy labilis, komolytalan ember. És ilyenek képviselnek másokat, egy országot a világ előtt, ráadásul hatalmas pénzért? Nem véletlen, hogy egyetlen civilizált államban sem jutnak szélsőséges pártok kormányra, illetve ha mégis, hamar el is tűnnek onnan, ugyanis az ilyen jellemhibás emberek alkalmatlanok a felelős, megfontolt döntésekre.

Üdv: <covenant>

2012. okt. 28. 01:16
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem a Hazám jövőjét kellene egyengetnie akkor komikus lenne. Így csak elfojtok egy újabb sóhajt a politikai viszonyokról.
2012. okt. 28. 01:28
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem is tudom, ezzel nem pont a Jobbik zsidózó részének adtok igazat? Pofátlanul viselkedik Csanádka és mellé zsidó. Kapcsoljátok össze.
2012. okt. 28. 02:29
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

A gondolkodasaban a valtozast tenyleg az okozta, hogy megtudta, hogy maga is zsido, es ahogy ezutan a partja amelyet - korabban a part es korabbi onmaga szempontjukbol - valoban kitunoen kepviselt, viszonyult hozza.

De az fel sem merul bennetek, hogy esetleg IGAZA VAN?

2012. okt. 28. 06:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Hogy lenne bármiben is igaza egy ilyen haramdosztályú, ócska bohócnak. Azok után, amit itt az elmúlt években művelt, beleértve a jobbikos és a Jobbik utáni tevékenységét is, közéleti értelemben csakis a szemétdombon lehet a helye. Ennek az embernek már egyszerűen nem lehet igaza semmiben, mert lejáratta magát, és tőle már az is hazugságnak tűnik, ha a pontos időt mondja.
2012. okt. 28. 07:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Nincs véleményem a te elvtársad volt.
2012. okt. 28. 07:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A volt jobbikos, Unióból fizetést kapó, de Unió zászlóját égető, zsidó gyökereivel zsarolt Szegedi Csanádra gondolsz??

Az ilyen pálfordulások az élet és az igazság viszonylagosságát mutatják!

Persze komikus, de sokat lehet belőle tanulni:

az abszolút igazságról, és

a politikai nézetek 'örökérvényűségéről'......

2012. okt. 28. 09:04
 9/11 bumbi02 ***** válasza:
Én nagyjából a Jobbik feltűnése óta mondogatom, hogy felesleges többet belefantáziálni ebbe a pártba. Ugyanolyan párt mint a többi, ugyanúgy vannak mutyik, ugyanúgy vannak benne vállalhatatlan emberek, (és persze ugyanúgy vannak jó gondolatai) mint a többi pártnak. Nem kevesebb, nem több. Ugyanolyan szerintem.
2012. okt. 28. 10:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagy cucc, rengeteg politikus és párt tett már hasonlót.

Elég csak Blair munkáspártjának alapelveinek átírására pátrájára gondolni, vagy a hazai terepen az SZDSZ gyorsan megenyhülő szociellenességére, vagy nemzeti Fidesz

kivonulása a rendszerváltás első éveiben kivonultak a Parlamentből az irrendita Trianonról való megemlékezés miatt, netalán a később oly keresztény pártvezér kijelentésére is emlékszünk: "Csuhások térdre, imához"

De bebizonyította a Jobbik ezzel végérvényesen, hogy ő nem a harmadik utat képviseli, csak egyenlőre még nagyobb a pofája, hisz ellenzékiként megteheti.

2012. okt. 28. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!