Bajnainak mi a programja? Hogy vezeti ki az országot a gödörből? Mi a terve a cigánysággal?
"Sajnos Orbánékkal elvesztegettünk 4 drága évet."
Inkább 16-ot, a jelen dolgok állását megágyazták 98 után, abban a bizonyos 8 évben meg elég sokat dolgoztak rajta, hogy az úgy süljön el ahogyan.
Nemtudom hogyan akarja kivezetni az országot a gödörből, de hogy a cigányokat felkarolja, mint eddig mindenki az biztos. Ezért szavazok majd a jobbikra
(A válasz 0 %-ban hasznosnak tűnik)
"És addig élnek, élősködnek a mi pénzünkön."
Ha tudsz valami jobb megoldást a cigánykérdés megoldására tudasd Orbánékkal.
Ha Orbán a munkahelyteremtéssel kezdte volna már nem élősködnének annyian rajtunk.
"szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy tagja és minisztere volt annak a gyurcsány kabinetnek amely lehetővé tette a 2/3-os ámokfutást"
Azért az látható hogy Bajnai sokmindennel nemértett egyet a Gyurcsány kormány idején, és ott akkor nemvolt rá lehetősége hogy ezeken a dolgokon érdemben változtatni tudjon. Egy kormány fő csapását a Miniszterelnök viszi, és általában nemenged jelentős beleszólást az általa helyesnek tartott irányvonalba,Bajnai esetében is ezvolt a helyzet. Ami reményre ad okot az az hogy ha Bajnai megnyeri a 2014-es választásokat akkor már azt teszi amit ő jónak lát, és elégjól látja a problémák gyökerét és elégjó válaszai is vannak ezekre a problémákra. Szerintem megvan a képessége rá hogy sikeres legyen és elindítson egy felemelkedési folyamatot Magyarországon. Tudom hogy kemény harcnak néz elébe de én bízok benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!