Miért kell ennyire szarul élniük Magyarországon az embereknek?
röviden tömören, honnan hová jutottunk és miért.
ja meg azt nem értem hogy miért anyázzátok egymást hogyha pl: Orbán drukker ? Miért Gyurcsány annyira jó volt?
Na meg azt nem értem hogy miért nem lehetne egy új pártot megszavazni? Hülyék az emberek? MSZP-t akarják vissza, meg Orbánt?
köszönöm.
egy fiatal
09:04
"Csakhogy azt az adósságot nem mi, emberek vettük fel és nem mi, az átlagemberek éltünk jól belőle.Fizessék vissza azok, akik eldőzsölték. "
Nagyszerű, akkor fizessék csak vissza a nyugdíjasok, akikre ráköltötték azt az összeget! :)
Merthogy az eladósodásunk a jóléti el*qrás számlájára írható.
Nem kell, de lehet. Minden rossz helyzetben a legtöbbször így teszik fel a kérdést. A válaszok legtöbbjében is azt taglalják, más mit tett rosszul. Tett. De nem csak ő. A válaszoló is.
Vannak anyázók. De miért őket kell meghallgatni? Lehetne a problémákat világosan, csendben megfogalmazókat is hallani. Igaz, őket megérteni is kellene.
Van új párt? Amelyik értelmesen megfogalmazta, mit kell tenni a jobb élethez? Ez új nekem. Mert amúgy, lesz ami lesz, becsukott szemmel üres medencébe nem ugranék fejest. Azt már nem is említem, hogy alaptörvény: kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni. Nincs ugyanolyan MSzP. Igaz, annyi idő még nem telt el, hogy minden szennyét elmosta volna a víz. Sőt még az sem mutatta meg, ténylegesen megmosakodott volna-e. Majd ha szól, megnézzük, aztán döntünk.
"Miért kell ennyire szarul élniük Magyarországon az embereknek?"
Nem kell. Csak erre rá kéne jönniük. Ez itt nem az X vagy Y párt vagy idióta ideológia országa, hanem a lakosságé ... nem képesek kiállni a jogaikért. Még. De előbb utóbb el fog jönni az ideje. Mindannyiunk érdekében remélem előbb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!