Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a magyarokban félelmet...

Ha a magyarokban félelmet keltenek a romák akkor olyankor miért nem jár el a rendőrség?

Figyelt kérdés

"A büntetőtörvénykönyv a gyöngyöspatai események után, már magában foglal egy olyan szakaszt,amely szerint hogyha valaki kihívóan közösség ellenes magatartást tanúsít amely riadalmat kelt,tehát amitől az emberek félhetnek az is bűncselekményt követ el" -mondta Ivány Borbála a magyar helsinki bizottság jogásza a náci karlendítés és antiszemita bekiabálásokra reagálva ami tegnap történt.

Nos nekem ezzel a törvénnyel semmi problémám nincs.

Nekem azzal van a problémám ,hogy mikor felvonultak a cigányok az avason "Talpra cigány" jelmondattal bennem és még sok magyarban igenis félelmet kelt a több száz tettre kész roma, akik szó nélkül szíven szúrnának a rendőrsorfal ellenére is.

Vagy mikor Siófokon vonultak végig, ott ugyan volt szó,hogy eljárást indítanak a szervezők ellen, de nem azért mert bárkiben is félelmet keltettek hanem mert nem jelentették be...

De mivel én egy "előítéletes rasszista" alak vagyok bennem még az is félelmet kelt ha 3 roma jön velem szemben a járdán.

Ha a gárdát beszüntetik,akkor milyen alapon alakulhat meg a roma gárda?

A gyöngyöspatai eseményekre visszatérve pedig a cigányok védelmében hozták a törtvényt annak ellenére,hogy miattuk kellett odamenniük a gárdistáknak és aztán még a verekedést is a romák kezdték...és mégis őket védték meg egy törvénnyel.

Ha zsidózni és cigányozni tilos akkor a magyarok védelmében miért nem történik semmi?

2012. okt. 24. 22:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
a néhány tucat bulizó roma fiatal nem félelemkeltő, ellentétben az egyenruhás bűnözőkkel. a cigányság a rasszizmus miatt van kilátástalan helyzetben.
2012. okt. 24. 23:32
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

"Csak ez meg nem cigány sajátosság hanem szegény sajátosság. Minden országban a legszegényebbek követik el az úgynevezett cigánybűnözést, vagy amit mi annak hívunk. Ezért felesleges is cigánybűnözésről beszélni, mert csak faji ellentéteket szít."

És a legszegényebbnek miért kell péppé rugdosni a nyugdíjas fejét pár ezer forintjáért????

Ne mosdassuk már a tetveket!!!

Ha valahol kiszagolnak egy védtelen embert, tuti levadásszák aljas módon.

Az, hogy ellopják a fémeket, állatokat, terméseket, egy dolog. Az, hogy gyilkolásznak, és utána még a magadfajták mentegetik őket, hogy jajj de szegények, az VÉRLÁZÍTÓ!

Jó hogy szegények, semmit nem termelnek, megjön a segély, folyik el a kocsmába. Hallottad már a mondást?: Segély napján a cigány kölkök kolbásszal verekednek.

2012. okt. 24. 23:37
 13/20 anonim ***** válasza:
és ezzel most mire akarsz mutatni?
2012. okt. 24. 23:47
 14/20 anonim ***** válasza:
17%

Te mit csinálnál, ha egy rakás kopasz masírozna az ablakod alatt, és a néped kiírtását, elüldözését követelnék? Valószínűleg tapsolnál, és beállnál közéjük..

Az, hogy szíven szúrnának, az azért van, mert ellenségesen léptél fel ellenük. Azt várod el másoktól, amit az ő helyükben te sem tennél.

Buta vagy, még az alapvető tényekkel sem vagy tisztában.

Ha elég tökös vagy ahhoz, hogy masírozgass, akkor el tudsz haladni magabiztosan akár 3 roma mellett is az utcán, nem pedig beszarsz és behúzod azt a kis farkadat.

Az olyanokat mint te, nem sajnálom, mert aki ilyen, az egy kis vesztes.

Egy tipikus kisebbségi komplexusoktól szenvedő, és az emiatt felgyülemlett feszültségedet pedig gyűlölet formájában a gyengébbeken próbálod levezetni.

Nem is pazarlom többet rád az időmet, mert nem vagy elég ahhoz, hogy felfogd miről beszélek.

2012. okt. 25. 01:24
 15/20 tavol elo ***** válasza:
77%
Hat nem tudom de pl Ujepsti drukkerkent nem szivesen vegyulnek fradistak koze es forditva is igaz.
2012. okt. 25. 03:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"bennem konkrétan a rendőrök is félelmet keltenek"

Hát azok bennem is, viszont még mindig szívesebben megyek el két rendőr, mint két cigány mellett.

2012. okt. 25. 06:00
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

A magyar és a cigány is csak akkor bátor amikor tömegben van, egyébként meghúzódnak. Aki pedig csak tömegben képes kimondani a véleményét és érvényesíteni az akaratát, az gyáva féreg. Az Új Magyar Gárda is létezik még, a Roma Gárda is, mégpedig politikai okokból, hiszen mindkettőt pillanatok alatt szétverhetné a kormány és híre sem maradna. De miért tenné? A Jobbik a Fidesz egyik legnagyobb ellenfele, és a szélsőségesség az emberek nagy részének nem tetszik. Az Új MG meghagyásával elérték, hogy a cigányság is elkezdjen szervezkedni a szélsőjobb ellen, márpedig egymillió cigány szavazat reménye egy választáson eléggé csábító erő. Csak el kell hinteni a gárda és a szélsőjobb veszélyt 2014-ben, és máris rohannak szavazni azokkal együtt, akik nem akarnak masírozásokat sehol sem, de akkor már fegyveresen. A rendőrök fellépnek a gárdával szemben, tehát a potenciális szavazók azt látják, hogy a Fidesz megvédi őket és a jövőben is számíthatnak rá.

Színtiszta politika, és nem is buta politika.

A Jobbik saját maga ellen játszik, de nem is tehet mást.

2012. okt. 25. 07:39
 18/20 anonim ***** válasza:
68%

"Te mit csinálnál, ha egy rakás kopasz masírozna az ablakod alatt, és a néped kiírtását, elüldözését követelnék? Valószínűleg tapsolnál, és beállnál közéjük..

Az, hogy szíven szúrnának, az azért van, mert ellenségesen léptél fel ellenük."

ja, mert nyilván nem úgy volt, hogy a cigányok bűnöztek és ez ellen megalakultak a cigányellenes szervezetek, hanem a cigányok élték a példás életüket, a rasszista szervezetek csak úgy unalmukban létrejöttek, és nagy nehezen találtak valakit, akit utálni lehet...

2012. okt. 25. 07:52
 19/20 A kérdező kommentje:

/"Te mit csinálnál, ha egy rakás kopasz masírozna az ablakod alatt, és a néped kiírtását, elüldözését követelnék? Valószínűleg tapsolnál, és beállnál közéjük.."/

Ha én cigány lennék egyrészt már gyerekkorom óta szégyellném,hogy ilyen a népem ,hogy lopnak,gyilkolnak hazudnak és tulajdonképpen idegenként élnek más nép országában akiket nem is tisztelnek és még emberszámba sem vesznek ebből következőleg pedig nem kötődnék ehhez a néphez így pedig nem érdekelne,hogy mit akarnak a fajtámmal tenni mert én magyarnak tartanám magam és a magyarok közt élnék,tanulnék és dolgoznék így ha engem is egy kalap alá akarnának venni a többi cigánnyal a környezetem elárulná ,hogy én más vagyok.

/"Az, hogy szíven szúrnának, az azért van, mert ellenségesen léptél fel ellenük. Azt várod el másoktól, amit az ő helyükben te sem tennél.

Buta vagy, még az alapvető tényekkel sem vagy tisztában.

"/

Igen biztosan, az a szemét Marian Cozma is táncolni mert egy diszkóban és olyan ellenszenves volt,hogy meg kellett ölni mert,hogy képzeli hogy egy diszkóban ahol cigányok is vannak táncolni mer...még ilyet...meg is érdemelte!

Vagy az a szegény öreg nénike,hogy lehetett olyan irigy kapzsi és ellenséges,hogy a nyugdíjából félretett és nem szétosztotta a cigányok között hanem félretette, őt is meg kellett ölni mert olyan ellenszenves magatartást tanúsított.

/"Ha elég tökös vagy ahhoz, hogy masírozgass, akkor el tudsz haladni magabiztosan akár 3 roma mellett is az utcán, nem pedig beszarsz és behúzod azt a kis farkadat.

Az olyanokat mint te, nem sajnálom, mert aki ilyen, az egy kis vesztes."/

Ja,hogy én vagyok a köcsög ha kimegyek az utcára?Értem, hát nehogy, mert kint van pár cigány én már ki sem mehetek az utcára...

Az utolsó rész,hogy az ilyeneket nem sajnálod mint én...akkor a romákat miért sajnálod?Azok a gyáva cigányok nem mernek elmenni 2 gárdista mellett magabiztosan, szerencsétlenek...vagy a zsidók is a néhány bekiabáló miatt nem mernek élni, gyáva disznók!

/"Egy tipikus kisebbségi komplexusoktól szenvedő, és az emiatt felgyülemlett feszültségedet pedig gyűlölet formájában a gyengébbeken próbálod levezetni.

Nem is pazarlom többet rád az időmet, mert nem vagy elég ahhoz, hogy felfogd miről beszélek"/

Ha a gyengéken akarnám gyűlölet formájában levezetni a feszültséget akkor az öreg néniket meg a kisiskolásokat szidnám, de szerintem a cigányok nem gyengébbek...nem pont azt mondod,hogy egyenlők vagyunk?Akkor őt miért tartod gyengébbnek.

Nem kérte senki sem hogy idehányd ezt a fröcsögő dumádat.Erre mondják,hogy "Ha hallgattál volna..."

2012. okt. 25. 14:20
 20/20 anonim ***** válasza:
45%

"Az, hogy szíven szúrnának, az azért van, mert ellenségesen léptél fel ellenük."

Fúúúúúúúúúúj, fúúúúúúúúj!!! Undorító, ahogy vélekedsz a dolgokról. A legtöbb ember csak egy valamit utál jobban a romáknál, az olyanokat, mint amilyen te vagy.

2012. okt. 25. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!