Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a magyarokban félelmet...

Ha a magyarokban félelmet keltenek a romák akkor olyankor miért nem jár el a rendőrség?

Figyelt kérdés

"A büntetőtörvénykönyv a gyöngyöspatai események után, már magában foglal egy olyan szakaszt,amely szerint hogyha valaki kihívóan közösség ellenes magatartást tanúsít amely riadalmat kelt,tehát amitől az emberek félhetnek az is bűncselekményt követ el" -mondta Ivány Borbála a magyar helsinki bizottság jogásza a náci karlendítés és antiszemita bekiabálásokra reagálva ami tegnap történt.

Nos nekem ezzel a törvénnyel semmi problémám nincs.

Nekem azzal van a problémám ,hogy mikor felvonultak a cigányok az avason "Talpra cigány" jelmondattal bennem és még sok magyarban igenis félelmet kelt a több száz tettre kész roma, akik szó nélkül szíven szúrnának a rendőrsorfal ellenére is.

Vagy mikor Siófokon vonultak végig, ott ugyan volt szó,hogy eljárást indítanak a szervezők ellen, de nem azért mert bárkiben is félelmet keltettek hanem mert nem jelentették be...

De mivel én egy "előítéletes rasszista" alak vagyok bennem még az is félelmet kelt ha 3 roma jön velem szemben a járdán.

Ha a gárdát beszüntetik,akkor milyen alapon alakulhat meg a roma gárda?

A gyöngyöspatai eseményekre visszatérve pedig a cigányok védelmében hozták a törtvényt annak ellenére,hogy miattuk kellett odamenniük a gárdistáknak és aztán még a verekedést is a romák kezdték...és mégis őket védték meg egy törvénnyel.

Ha zsidózni és cigányozni tilos akkor a magyarok védelmében miért nem történik semmi?

2012. okt. 24. 22:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%

bennem konkrétan a rendőrök is félelmet keltenek akkor járjon el ellene a rendőrség?

egyébként a cigányok általában mindig félelmet keltenek de ellenük nem lehet törvényt hozni (MÉG!)

2012. okt. 24. 22:10
 2/20 anonim ***** válasza:
Rá kell nézni a kormányra.
2012. okt. 24. 22:11
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

"A Magyar Gárda és hasonlók azért félelemkeltőek mert provokatívak, direkt keresik a bajt, gondot akarnak okozni."

Ez mintha elsősorban a cigányokra lenne jellemző, és ennek következménye a Gárda fellépése.

2012. okt. 24. 22:16
 4/20 A kérdező kommentje:

Ne keverjünk ide hivatalos szerveket is...bennem a mentős is félelmet kelt mert ahol ott vannak ott már biztos,hogy gáz van.

De az mikor 20-30 cigány megy az utcán nem probléma.

De mikor 20-30 kopasz egyén egyből ott egy rendőr,igazoltatás minden.( Na jó a cigányokat is igazoltatják nem tagadom, itt csak azt akarom kifejezni,hogy mindig csak a magyarok ellen lépnek fel ha azok csoportosan követnek el valamit-a kisebbségek viszont kedvükre tesznek amit akarnak.)

2012. okt. 24. 22:23
 5/20 anonim ***** válasza:

2.: :D

Lehet, hogy azert, mert a rendörsegben is felelmet keltenek a romak.

2012. okt. 24. 22:47
 6/20 anonim ***** válasza:
68%

""De az mikor 20-30 cigány megy az utcán nem probléma.

De mikor 20-30 kopasz egyén egyből ott egy rendőr,igazoltatás minden"

Ebben igazad van.

A különbség viszont az, hogy a cigány nem tehet arról, hogy cigány. Míg a bőrfejű a saját döntése alapján az, ami."

A cigány nem tehet arról, hogy cigány visznont arról tehet ahogyan viselkedik. Semmi bajom nem lenne a cigányokkal csak azért mert cigányok, ha normálisan bírnának viselkedni. CIgány részéről atrocitás sokszor ért már szerencsére mindig megúsztam komolyabb bajok nélkül, de bőrfejűek részéről eddig még egy sem ért. Pedig a városunkban mindkét csoportból van elég és én egyikhez sem tartozom.

2012. okt. 24. 22:56
 7/20 anonim ***** válasza:
72%
Nekem volt szerencsém volt bőrfejű barátokhoz, és náluk mindennapos volt a cigányoknak beszólás a mindennapos zsidózás, szóval nem fessük már le úgy őket, mint felszabadítókat a cigány elnyomás alól, mert ha balhé van bőven kiveszik a részük.
2012. okt. 24. 23:00
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Igen, de ha a cigányság nem lenne ilyen akkor kevesebb lenne a feléjük áradó atrocitás. Nem volt szándékomban dicsőíteni a skinheadeket csak leírtam az általam tapasztalt tényeket.
2012. okt. 24. 23:07
 9/20 anonim ***** válasza:
43%
Csak ez meg nem cigány sajátosság hanem szegény sajátosság. Minden országban a legszegényebbek követik el az úgynevezett cigánybűnözést, vagy amit mi annak hívunk. Ezért felesleges is cigánybűnözésről beszélni, mert csak faji ellentéteket szít.
2012. okt. 24. 23:10
 10/20 anonim ***** válasza:
58%
kedves Ivány Borbála, ha a szövegedben Gyöngyöspata helyett Olaszliszka szerepelt volna, akkor még el is hinném, hogy jó valamire a tetves bizottságod...
2012. okt. 24. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!