Jogalkotó Népszavazással lehetne-e Új Magyarországot Építeni?
Kapával és kaszával lehetne új Magyarországot építeni.
A mostani mocskokat vagy kivégezni, vagy számüzetni egy lakatlan szigetre őket.
Demokratikus eszközökkel már rég nem lehet tenni semmit. Csak ülünk és nézünk..... ez így nem jó.
Ez a legnagyobb ostobaság,amit mostanában hallottam.Hogyan tudna jogot alkotni,aki nem ért a joghoz?Ki állítaná össze a kérdéseket,amikre szavazni kellene ?
Ha én igennel szavaznék,a szomszédom pedig nemmel,akkor nyilván a többség győzne.
De ez történik,most is a választásokon.A többség győz.Aki pedig nem ért egyet egyik párttal sem,az otthon marad.
Akkor minek egy ilyen népszavazás?
Minek neked új Magyarország? Itt van ez a régi. Javítsd meg inkább ezt!
Mit tettél legutóbb azért, hogy ez az ország egy élhetőbb hely legyen?
ha mindenki mindennap tenne ezért valamit, máris sokkal jobb lenne. Nem okoskodni kell itt, meg egymásra mutogatni, hanem tenni a közért.
Tenni a közért ez tetszik, jelenleg ez megy a pártok részéről?
Tesznek a közért?
Tényleg a többségi akarat irányítja ezt az országot? Akkor miért hívnak az USA-ból kampánymenedzsereket már most?
Ne viccelődjünk egymással, gondolkodást kértem nem azt, hogy jó az ami van, mert többet lehet rabolni egy szétvert lelkű nemzettől.
A népet lehet egy darabig hülyének nézni, de amikor feláll és tényleg a kezébe veszi...amit áthajít a lámpavason, akkor ez azt jelenti, hogy elfogyott a türelem.
Meg akarod várni barátom?
Új Magyarországot kell építeni, amit őseink hagytak ránk azt tönkre akarják tenni az állítólagos többségi szövegelők.
Senki sem azért halt meg, hogy ez legyen ami van ma Magyarországon!
Többségi pártdiktatúra az van.
Na ezen is kell változtatni nemsokára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!