Szerintetek is azok hurrogják le itt az élteszinvonal meg az árak miatt panaszkodókat hogy örüljenek, hogy van mit enniük/nem Ugandába vannak, stb és ne "nyávogjanak" akiknek bőven van mit a tejbe aprítani?
Figyelt kérdés
Szerintem nem annak kéne örülni, a 21. században itt Európban,hogy van mit enni,meg valamilyen fedél a fejem felett.Ha valaki szerint az már a nagybetűs élet,hogy hó végén még marad pénzem paprikáskrumplira az próbálja ki,nem hiszem,hogy az lesz az első gondolata,hogy dejó nekem mert Afrikába éheznek!2012. okt. 22. 13:48
1/20 anonim válasza:
Vagy csak idegesíti őket, hogy a csapból is ez folyik?
Komolyan, szinte már az országimázs része a panaszkodás.(nem mondom, hogy ok nélkül, de értelme 0)
Én pl. nem vagyok gazdag.
2/20 A kérdező kommentje:
Ez igaz,de akkor írják ezt...A kettő nem függ össze!
2012. okt. 22. 14:05
3/20 anonim válasza:
Ja, panaszkodni azt aztán rohadtul tudnak egyesek és egy idő után már nagyon idegesítő.
4/20 A kérdező kommentje:
Könnyű annak mondani akinek nincs miért...
2012. okt. 22. 14:07
5/20 anonim válasza:
Próbáld azt az energiát amit önsajnálatra fordítasz tanulásba ölni, lehet jobban jársz.
6/20 Pietrosol válasza:
Szia!
Emlékezz vissza!
Lett-e valaha jobb attól a helyzeted,hogy panaszkodtál?
Ha a válasz igen,akkor mindent bele!Ha nem,akkor felesleges panaszkodni!
7/20 A kérdező kommentje:
Nem én panaszkodom...Mondtam itt egy szóval is,hogy nekem milyen rossz?Amúgy most csinálom a 2-dik diplomám szóval nem kérek a tanulj inkább szövegből!
2012. okt. 22. 14:32
8/20 anonim válasza:
És nektek jobb attól, ha lehurrogjátok, azt aki panaszkodik?
9/20 anonim válasza:
Feltett egy kérdést, mi meg elmondtuk mit gondolunk.
10/20 A kérdező kommentje:
Csak épp a kérdésre nem válaszoltatok...:-P
2012. okt. 22. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!