Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki bízik Bajnai Gordon, volt...

Ki bízik Bajnai Gordon, volt miniszterelnökben? Lesz esélye a 2014-es választásokon?

Figyelt kérdés

#Bajnai_Gordon
2012. okt. 21. 12:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
69%

"Így van, nincs egyetlen értelmes párt se, vagy ember, akire szavazni lehetne, ezért nem szavazok"

Nekem nem fáj hogy ilyen vagy... :)

Az egyik kollégám jut egyébként Rólad eszembe akivel beszéltünk a nőkről és hogy miét nem jár senkivel. Elmondta hogy a szőkék mind k.rvák mert tudják hogy a pasik bomlanak a szőkékért.

A vörösek is mind k.rvák mert tüzesek és vadak és a szőkékhez hasonlóan tuti megcsalnak!

A feketék, barnák és még a kopaszok(!!) is szerinte k.rvák és leelemezte hogy miért.

Aztán kínomban már azt mondtam neki hogy akkor legyen homokos. Erre jött a válasz hogy azok csak b.zibárokba járnak és dugnak, ez van benne a kulturájukban!

És amiről te jutottál eszembe! Ezek mellett állandóan a d.gásról beszél!!! :)))

Tökéletesen ugyan ilyen vagy csak a politikával!

És tökéletesen áll rád is hogy jelenleg van 5 politikai párt a parlamentben(kdnp-vel 6) és azon kívül több tucat politikai párt vagy csoportosulás! Aki ezek közül nem képes egyet választani de mégis keményen politizál azzal valami nagyon nincs rendben!!

A barátomnak tudom mi kéne... :)

Neked meg... Hát... :)

2012. okt. 25. 16:48
 32/36 anonim ***** válasza:
47%

Az fel sem merült benned ugye, hogy amblokk rühellem a politikát, és azért nem politizálok, mert egyik párt se képviseli az emberek érdekeit? Mindegyik a saját hasznát lesi, az ország és az emberek kisemmizését?

Most itt orálozod a LiBajnait, aztán ha hatalomra kerül, és az élelmiszerárak megint emelkednek, elsziszegsz a fogaid közt pár ízes krvaanyázást, persze csak halkan, nehogy idáig elhallatszódjon, és kénytelen legyél beismerni hogy nekem volt igazam, és döglött lóra fogadtál :D

Úgyhogy csak ne prédikálj nekem arról, hogyan is kellene politizálni.

2012. okt. 25. 17:53
 33/36 anonim ***** válasza:

Hát remélem nem lesz esélye sem a választásokon :)

Ha igazán jót szeretnél az országodnak szavazz a Jobbikra!!

2013. ápr. 5. 03:26
 34/36 anonim ***** válasza:

Libajnaiban megbízni? A döglött macskám temetését nem bíznám rá, nemhogy egy komplett ország elvezetését.

Ha megint hatalomra kerülne, ugyanazt csinálná, mint annakelőtte: a zsidó oligarchának kedvezne, két kézzel szedné el az emberek pénzét, offshore-cégekbe rakná a tőkét, tönkretenne mindenkit, akit csak tud, és venné fel az IMF-hiteleket nyakra-főre, hogy abba minél több adófizető beledögöljön.

Aki ennyire Észak-Koreában akar élni, az költözzön oda, bmag, de ne akarjon már Magyarországból is Észak-Koreát csinálni!

2017. júl. 10. 22:46
 35/36 anonim ***** válasza:

Az agyamentek meg a lefizetett szavazók bíznak benne max. miután egyszer majdnemhogy csődbe vitte az országot libajnai, és a Malévot is tönkretette, csoda hogy egyáltalán még életben van és nem verték agyon

Ha a Szahara vezetésével bíznánk meg, 1 éven belül importálni kéne a homokot...

Jól sittre kell vágatni hogy a műanyaglakat is rárohadjon és kényszermunkában dolgoztatni élete végéig. Ha olyan 800 évig folyamatosan dolgozna, talán megtérítené azt a rengeteg kárt amit az országnak okozott.

2018. jan. 17. 22:09
 36/36 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem válaszolóval: semmi keresnivalója szabadlábon a libajnainak!

Szívem szerint én az élők sorából is eltakarítanám.

Egy legalja, cionista érdekeket kiszolgáló zsidócsahos tőkebérenc selejt, 1 év alatt okozott annyi kárt az országnak mint a Fityisz 4 év alatt...

Hála az égnek esélye nem lesz most a választásokon se.

2018. szept. 12. 03:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!