Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki bízik Bajnai Gordon, volt...

Ki bízik Bajnai Gordon, volt miniszterelnökben? Lesz esélye a 2014-es választásokon?

Figyelt kérdés

#Bajnai_Gordon
2012. okt. 21. 12:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
62%
Bajnai tegnapi beszéde egyértelműen meggyőzött arról hogy jót akar mindenkinek, és hogy ezt valóra váltsa ehhez meg is van a tehetsége.
2012. okt. 24. 19:48
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
19:01! Olvasd el többször is amit írtam és megérted.
2012. okt. 24. 19:50
 23/36 anonim ***** válasza:
34%

Átolvastam többször is. Hát igen, álszent,sunyi szövegből még most is bőven kijut mindenkinek. Emberbarát politikus? Ez olyan oximoron akar lenni mint a becsületes tolvaj? :DDDDDD LOL

Egész pontosan 2 éve is ugyanígy voltak az emberek Orsós Viktor kománkkal, hogy majd ő megmenti a magyarságot, aztán meg lehet nézni, nagy kalap szart kaptunk. Hmmmmmm olyan deja vu érzésem lett hirtelen :$

2012. okt. 24. 20:04
 24/36 anonim ***** válasza:
62%
20:04! Nos akkor barátom oszd meg velünk hogy kire kellene szavaznunk 2014-ben
2012. okt. 24. 20:22
 25/36 anonim ***** válasza:
34%

Én senkire nem fogok.

Mégis mi értelme? Mindegyik ugyanazt csinálja, csak a nevük más, változás semmi. Kb. mintha megkövezés, vízbefojtás és főbelövés közt kéne választani. Olyan mindegy :DDD

2012. okt. 24. 21:25
 26/36 anonim ***** válasza:
72%

"Én senkire nem fogok. "

Nah egy újabb okostojás aki egész nap nyolja a politikai szöveget de kiderül hogy üres a lufi mert nincs senki akire szavazna!

Mindig öröm olyanok keményvonalas politizálását hallgatni aki valójában nem is akar se szavazni se semmit csinálni!

Nem értem mit keresel itt??

Terjeszted a hitedet hogy "Hajrá, senki ne menjen szavazni mert úgyis Minditthaluuuuunk!!!" ???

Vagy csak kamuzol egy nagyot hogy így megfoghatatlanabb legyél?

Mint azok akik szidják valamelyik oldalt és nagy függetlennek állítják be magukat aztán kiderül hogy valamelyik oldal vak elkötelezettjei??

Szerintem utóbbi vagy :))

Egy egyszerű csaló aki pontosan tudja kire akar szavazni csak tudja hogy a választottja fél perc alatt szétszedhető és inkább titkolózik!

Egészségedre...

2012. okt. 24. 21:47
 27/36 anonim ***** válasza:
17%

Így van, nincs egyetlen értelmes párt se, vagy ember, akire szavazni lehetne, ezért nem szavazok. Ennyire fáj neked az ha függetlenül mondok véleményt, nem orálozom le merő rajongásból egyik kedvenc öltönyös bűnözőeszményképedet se? Ú de szar lehet neked :D

Hogy mit hiszel, az tökéletesen irreleváns. Én tudom, mit miért írok, te meg csontig nyalsz egy országot tönkretevő köztörvényes bűnözőnek. Mit gondolsz, miért nem szavazok egyik pártra sem? Mert pontosan tudom, mi lesz a vége. Ugyanaz, ami most.

De tudod mit? Legyen, válasszák meg a LiBajnait miniszterelnöknek, királynak, istencsászárnak is, öröm lesz nézni hogy rá 6 hónapra a sok birka teleqrvaanyázza a politika témakört, hogy "aztamindenit, a LiBajnai is átkúrta a fejünk! Hát hogy lehet ez!?" :DDDDDDD

Olyan hihetetlen jót fogok mulatni, mint még soha :D

2012. okt. 24. 22:23
 28/36 anonim ***** válasza:
45%
22:23! Az az eshetőség látom meg sem fordult a fejedben hogy esetleg Bajnai mégis jól kormányoz és Magyarország elindul a felfelé vezető úton, pedig erre igenkomoly esély van. Ezért szavazok 2014-ben Bajnaira.
2012. okt. 25. 06:18
 29/36 anonim ***** válasza:
16%

6:18, igen, biztos van rá esély. A reptoid-lumbulábi-krixkraxi űrflotta inváziójára is van esély decemberben. Igaz ugyan, földönkívüli invázió gyakrabban van errefelé, mint emberbarát politikus,de tényleg valószerű hogy LiBajnai majd jól kormányoz...

(ha jól emlékszem, pont hogy azalatt az 1 év alatt táncolt államcsődközelben az ország)

Lehet lepontozni LiBajnaisták, csak röhögök hogy milyen befolyásolható ostoba birkákkal vagyok körülvéve :D

2012. okt. 25. 14:52
 30/36 anonim ***** válasza:
67%
14:52! Bajnai a higgadt őszinte képzett jövő. engem meggyőzött, ráfogok szavazni ha eljön az ideje. Ennyi
2012. okt. 25. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!