Bajnai Gordon apjának milyen ávós múltja van?
Szia!
Ezt az országot a történelem során úgy megfürdették a mocsokban,hogy az lenne meglepő,ha találnál olyan politikust,akinek felmenői közt nem lenne tisztátalan múltú ember!
Szegedi,Vona,Bajnai,-tök mindegy!A lényeg az ő(ők),mit képvisel(nek)!
"A valóságban a fél országnak ÁVH-s volt valakije egykor"
Azért ez erős csúsztatás, nemde??
Az én családomban és ismeretségi körömben nem volt ÁVHs vagy ÁVÓs, pedig elmúltam már ötven éves.
13:37! Vagy csak nem tudsz róla. Pokorni is csak jóval a rendszerváltás után tudta meg idegenektől hogy 3/3 as volt az apja.
De szerintem is a tettei után kell megítélni minden embert mert minden ember egy külön egyéniség. Gondold el ha például a paradicsomot is az előélete alapján ítélnénk meg elég fura dolgok sülnének ki belőle mert ugye sz@rral trágyázták és mégis az asztalra kerül mint hasznos finom ennivaló:-))
A rendszerváltáskor minden politikai vezetőt, spiclit és ávós ki kellett volna nyírni. A lengyelek megtették, mi nem.
Itt a következménye. A szar mindig a felszínen úszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!