Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak mennyi köze van a...

Orbánnak mennyi köze van a nemzeti érzelmekhez?

Figyelt kérdés
Szívesen elbeszélgetnék Toroczkaival és Budaházyval, hogy mostanában miért nem szerveznek tüntetéseket, amikor Orbánék legalább akkora hazaárulók, mint Gyurcsányék voltak!

2012. okt. 20. 21:37
1 2
 11/16 Komplikato ***** válasza:
100%

"Orbánnak mennyi köze van a nemzeti érzelmekhez?"

Borzolja őket? :D

2012. okt. 20. 22:18
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Úgy érted a cigány nemzet érzelmeihez? Mert én eddig úgy tudtam ők nem alkotnak nemzetet.
2012. okt. 22. 18:56
 13/16 anonim ***** válasza:
25%

"Kíváncsi vagyok ki állítja magáról, hogy ha ő lenne a következő miniszterelnök, két éven belül óriási és ráadásul jó irányú változásokat idézne elő Magyarországon és ezt alátámasztaná konkrét intézkedési javaslatokkal."

Én, gyermekem.

2012. okt. 22. 18:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Oké, lássuk akkor a konkrét intézkedési javaslatokat, amitől nemcsak neked és a bandádnak menne jól, mert ilyen kijelentéseket már sokan tettek!
2012. okt. 22. 20:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Az egykulcsos adóval is jönnek, de annyi szakértelmük nincs ilyen témában mint egy bogárnak. Nem látnak tovább az orruknál. Miért fizessen több adót az aki többet keres? Ez is arra az idióta komcsi eszmére vezet vissza, hogy minden ember egyenlő. NEM! Vannak emberek akik egy kalap sz@rt nem érnek,( lásd Bándy Kata gyilkosa péntek lászló) és akik értékesek.
2012. okt. 23. 12:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Orbánék koránt sem akkora hazaárulók, mint fletóék, viszont a kisember és cigány kérdést azt elkezelik.
2012. okt. 23. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!