Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mindent jelentenek...

Szerintetek mindent jelentenek Orbánnak az itt figyelő emberei?

Figyelt kérdés

Vagy csak a pozitív kérdés,válasz jut el hozzá?

Az érintettek kiméljenek a meggyöző válaszadástól.Köszönöm.

2012. okt. 12. 21:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Amit Ferenc József mondott: Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagyunk elégedve. Ja akik nem, azoknak itt az IP címük :D
2012. okt. 12. 21:30
 2/19 anonim ***** válasza:
36%
"Az érintettek kiméljenek", szóval neked értéktelen, ha én beismerem, hogy én vagyok egy fizetett Orbánkatona, de az ellenzéki tagok összeesküvés-elméletei viszont nagyon is érdekelnek? Provokatív kérdés, jelenthető.
2012. okt. 12. 21:33
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Ne csodálkozz, ha holnap a TEK Szájvókernek néz. :D

2012. okt. 12. 21:34
 4/19 anonim ***** válasza:
60%
szóval olyanoktól vársz ingatag lábakon álló válaszokat akiknek közük nincs hozzá? ezért érdemes kérdést feltenni :D
2012. okt. 12. 21:41
 5/19 anonim ***** válasza:

Ha jelentenék is, Orbánt magasról tenne rá! Nem hinné el, hogy vannak, akik nem istenítik.

Ott még nem tartunk, hogy jöjjenek éjjel a feketeruhás emberek.

2012. okt. 12. 21:42
 6/19 A kérdező kommentje:
Én a Fideszre szavaztam,soha nem voltam szoci.Örültem a sikerének,a kétharmadnak,de ez amit csinál inkább azt tükrözi,hogy Orbán,hogy érvényesül otthon és ,hogy tudja beosztani a soha nem volt 47000-ft-ot.Köszönöm.Ha akkora szarba vagyunk nem így kéne gondolkodni.Garázst építünk mikór a kocsit rég eladtuk,hogy kifizessük a kömüveseket akik építik a garázst.
2012. okt. 12. 21:44
 7/19 A kérdező kommentje:
Egyébként,kaptam már a kérdéseimre érdekes,figyelemre méltó választ.Nem a Fidesz mellett állóknak szólt a megjegyzésem.
2012. okt. 12. 21:49
 8/19 A kérdező kommentje:
Nagyon naivak az itt jelenlévök.Csupán a jóindulat vezérel amikór probálom megírni,hogy mire megy ki a játék,de csak falakba ütközöm.Nem vagyok ellenzéki,csak egy tüzhöz közel ülő,aki néha már nem tudja lenyelni a pecsenyét amit sütögetnek.Itt mindenkit megfigyelnek,legyen az bankkártya,supershopp,autópálya matrica,stb.Tudják,mikór tankolsz mennyíért és hol.Inkább hagyom az egészet mert itt senkit nem érdekel az igazság.
2012. okt. 12. 21:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
de figyelj már, elárulom, ez a nagy megfigyelősdi a fogyasztói társadolom "áldásos" hozadéka, és véletlenül semmi köze nincs ahhoz, hogy éppen kik vezetik az országot!
2012. okt. 12. 21:59
 10/19 A kérdező kommentje:
Ezzel egyet értek,én nem egy bizonyos pártért írom amit írok, én miattun MAGYAROK miatt probálom megírni az igazságot,csak valami miatt nem halják az emberek.Ha a páromra halgattam volna, már rég, nem itthon írnám az okosságokat hanem külföldről.Én szeretem a hazám és szerintem itt olyan emberek élnek akik mindig tudták bizonyítani a tudásukat,kitartásukat,hazaszeretetüket.Nem értem miért tűrjük el a "nyugatnak",hogy teljesen kizsákmányoljon minket,mind anyagilag,mint eszmeileg.
2012. okt. 12. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!