Fidesz. Jobbik szimpatizáns vagyok, de egyszerűen kb lehetetlennek tartom, hogy ők nyerjenek. A médiában nem kapnak annyi szereplést mint a többi párt, vagy ha mégis, akkor az azért van, mert valami ,,csúnyát" mondtak, tettek. De az biztos, hogy nem lenne annyi szavazata a Fidesznek mint 2010-ben. Talán a 2/3 sem lenne meg.
2012. okt. 19. 22:37
3/15 anonim válasza:
MA a Fidesz nyerné.
De ha az MSZP nyerné, semmivel se lenne jobb, csak még rosszabb és még rosszabb.
Remélem, Bajnainak nem adnak túl sok reklámot.
2012. okt. 19. 22:39
4/15 anonim válasza:
fidesz :)
a 200 fős parlamentből olyan 120 fős lesz a fideszé a 80 pedig a többieké!
egy fideszes szimpatizáns.
2012. okt. 19. 22:41
5/15 anonim válasza:
Én!
2012. okt. 19. 22:51
6/15 anonim válasza:
Szerintem fityisz, esetleg a fityisz meg a divatnácik összeállnak. De max ilyen 10%-os részvételt jósolnék most, mert a hardcore fityisz fanboyokon meg nyuggereken kívül már mindenki elfodult tőlük csakúgy mint a hobbináciktól, akik szintén hitelüket vesztették. De lévén hogy még nincs senki aki az ellenzék élére álljon ezért az a pár elvetemült visszatapsola ezeket a tudatlan barmokat.
2012. okt. 19. 22:55
7/15 anonim válasza:
Fidesz. Ha MSZP akkor jobban megszívjuk mint most. Jobbik még esélytelen.
(Értem én, hogy nagyon humoros ez a Fidesz=fityisz dolog, de azért egy mondatba ne írjuk már le ötször, mert rohadtul alacsony intelligencia szintre utal az ilyen.)
2012. okt. 19. 23:15
8/15 anonim válasza:
Remélem nem, egy volt fideszes.
2012. okt. 19. 23:33
9/15 anonim válasza:
A statisztikák szerint a Fidesz nyerné, és ha valami tényleg elképesztő nagy botrányt nem csapnak (tehát az eddigieknél sokkal nagyobbat) akkor szerintem ez így is marad.
2012. okt. 19. 23:37
10/15 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy az MSZP alatt azt mondtátok, hogy a Fidesszel jobb lesz, most meg azt, hogy ettől sz@rabb már nem lehet.
Könyörgöm ettől sz@rabb?
Bakker egyszerűen nincs alternatíva és választási lehetőség!
Kellene 10 tökös, felelősséget vállalni tudó és akaró ember, aki szakértőként vezetné az államot oszt csá!
De nem mert egyesek őőőőőFITYESZ neeem őőőőEMECPÉ.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!