Mi a véleményed hogy Orbán szerint ha 2014-ben ők nyerik a választászt, minden fiatal haza akar jönni?
"Ha a következő választáson kapunk még négy évre lehetőséget, akkor itt hat év múlva olyan ország lesz, hogy mindenki haza akar jönni"
Igaza van, most rossz ugyan, de majd később jobb lesz. Nem kell csak még pár évet várni és ha minden nap nézed a hírtv politikai műsorait, kitöltögeted a nemzeti konzultációs adatlapokat szépen szorgalmasan, hogy Viktor bácsi tudja mit szeretne az istenadta nép, befizeted az adódat, elviseled az inflációt és a bércsökkenést, akkor 6 év múlva matolcsy bácsi bemutatja a barba trükköt, és egyszercsak lesz egymillió új munkahely, és 10%-os GDP növekedés.
Komolyra fordítva a szót, ha 6 év múlva már nem orbánék lesznek a nyakunkon, hanem egy hozzáértő brigád, akkor se lesz "olyan világ" itt, hogy szívesen hazajönnének akik elmentek. Sőt szerintem ha a következő ciklust is végigkormányozzák esélyes, hogy nagyon közel kerülünk a finanszírozhatatlansághoz.
Teljesen egyértelmű a helyzet, az alapkamatot magasan kell tartani, hogy ne legyen még nagyobb mértékű infláció, így viszont drágák a hitelek, és részben ezért nem kifizetődőek a vállalkozások. A jogszabályi környezet mondhatni, hogy dinamikusan változik, az ország eladósodva mind állami mind lakossági szinten recesszió van, már a harmadik milliárdos megszorítócsomagot jelenti be a nemzetgazdasági miniszter úr. Gondoljunk bele abba, hogyha már most az egészségügyből az oktatásból és a rendvédelemtől kényszerülnek elvenni mi lesz, ha ezekre se lesz pénz? A közszolgáltatásokat valahogy finanszírozni kell....
En mar kihoztam a csaladomat is, a barataim mar reg kijottek, szoval meg csaladlatogatni se kell Mo-ra. Nyaralni meg lehet ezer mas helyen, megnezni egzotikus orszagokat, Thaifoldet, Japant, Havaii-t... soroljam...?
Amugy meg mindenki figyelmebe ajanlom:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-g7XN..
es ha nem ertene valaki, akkor egy magyarazat is hozza:
Én láttam a tv-ben, amikor a riporter ezt kérdezte Orbántól.
Az a szörnyű, hogy ezt elfogadta válasznak, pedig nem ez volt a kérdés. Hanem az, hogy milyen tervei vannak a kormánynak rövidtávon(!) a fiatalok itthon tartására?
A válasz egyértelmű: semmilyen.
Még ha igy is lenne, ahogy Orbán mondja, nem fognak hazajönni a fiatalok, pláne ha kinn jól élnek, ott vannak már barátaik, esetleg családot is kinn alapítottak. Ez egyszerűen nem igaz. Kezdődik viszont a kampány, vagyis a beetetés.
ma 00:35-nek.
Kell a jobbiknak a vagyonuk. Ők is meg akarnak tollasodni valamből. Mi másért állna politikusnak? +Vona nyíltan adóemelésről beszél. Szerinte kevés a mostani 70%-os elvonás a bérköltségből. Kell nekik az ellenség főleg a vagyonuk miatt. A munka büdös nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!