2014-ben ugye nem lesz újra balos kormány?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 08:57
1/24 anonim válasza:
Miért, szerinted a mostani helyzet olyan jó, hogy mindenképpen konzerválni kell?
2/24 A kérdező kommentje:
Nekem jobb lett a helyzetem, nem panaszkodom.
2012. okt. 12. 09:21
3/24 anonim válasza:
Örülök neki, másnak meg sz@rabb, vagy az meg nem számít?
4/24 anonim válasza:
Attól még kampány lehet, hogy neked milyen a helyzeted. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
5/24 Golan Trevize válasza:
a fidesz, akármit is mond magáról, erőteljesen baloldali politikát művel.
6/24 anonim válasza:
Bocs, kampánynak olvastam a kormányt :) Furcsa is volt a kérdés...
8/24 anonim válasza:
Örülj, ha 2014-ben lesz még "kormány", mint fogalom.
9/24 anonim válasza:
Definiáld már drágaságom, mitől balos neked egy kormány? Most mi van? Kőkemény erős állam fetisizmus, a gazdaságba való kényszeres beavatkozás, az állampolgárok korlátozása, a szabad verseny és a piacgazdaság alapjainak megkérdőjelezése...Mitől jobbos a mostani kormány, meséld már el?
10/24 anonim válasza:
Remélhetőleg nem lesz. A fidesz is megcsinálja a kis disznóságait, de berendezkedtem már rá és jobban boldogulok ebbe a környezetben. Vállalkozóként a folyamatos változtatásokat utálom a legjobban. Az lenne a legrosszabb, ha a barom mszp-sek azzal jönnének, hogy visszacsinálnak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!