2014-ben ugye nem lesz újra balos kormány?
"És az akkor már nem is számít, hogy az ország meg szépen lassan (vagy talán annyira nem is lassan) tönkremegy??"
Nagyobb lenne a baj, ha maradt volna az mszp. Nekik az egyik küldetésük, hogy tönkretegyék a nemzet államot. Azóta szerintem már a parlamentet is eladták volna és az ország területeit felajánlották volna az uniónak.
49
Szedjél gyógyszert. Komolyan. Vagy ha troll vagy, minden elismerésem.
#15. Sorold, barátocskám. Tudod van egy milliárdos lista, azt lehet ám böngészni. Persze neked nyilván komcsi mindenki Orbántól Pozsgaiig, akik 1990 előtt élt.
Kérdező! Milyen egy balos kormány? Leírnád, neked mitől balos (jobbos) valami? Mondom mitől. Nem kitől.
Én azt tudom, hölgyek-urak, hogy a szakmabeli építészek sorra akasztják fel magukat, mert nincs megrendelés. 2009 óta (amikor utoljára emelkedést produkáltunk) minden évben egyharmadával szűkül a piac. Ez az akkor sem túl fényes 2009-ik éve megrendeléseknek kevesebb, mint 1/5-e.
Én ezt tudom. Noha elmentem szavazni, 2010 sem voksoltam senkire szabályosan... és ahogy én sejtem, 2014-ben sem számíthat a megjelenésemen túl senki se a támogatásomra.
K*pják be, VAAAAGY ny*lják ki. Majd ha látok független nonprofit szervezetként működő, nemzetközileg védett politikai "inkubátorházakat" kinőni a földből, amelyek szárnya alatt új politikusok nőnek fel, majd elkezdek gondolkodni ! ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!