Ki nem szavaz a jobbikra?
én nem, mert nem vagyok maradi gondolkodású, nem vagyok keresztény, kifejezetten a világ egyik legnagyobb tömegbutításának, és lehúzásának tartom ezt a vallást, nem vagyok hungarista (szeretek magyar lenni, de nem érzem azt hogy ezt reklámozni kéne úton-útfélen), szabad gondolkodású vagyok, tehát nem ítélem el a drogosokat, a b*zikat (amíg nem előttem csinálják a dolgaikat), azokat a dolgokat amiket az átlagember kapásból elhisz, megkérdőjelezem.
szóval nem sok közös van bennem és a Jobbikban.
egyedül a cigánybűnözéses kérdésben értek velük egyet, hogy valamit tenni kéne.
csak arra valahogy sosem kapok választ hogy mégis hogyan képzelik el a megoldást :)
"érdekes dolgokat taníthatsz a gyerekeknek, ha nem tudsz különbséget tenni a királyság, mint ÁLLAMFORMA, és a demokrácia, mint TÁRSADALMI REND között...".....
Kérlek, egyetemi diák, nem pedig tanár...
De egyébként tökmindegy honnan magyarázzuk, mert akkor sincs semmiféle demokráciának több évszázada.....most arra rászálltál amit írtam a demokráciáról, de hogy az antik civilizációk is hogy buktak bele rédekes mód nem reagáltad le nagyon, mert abból tudnánk tanulni!
És akkor is tartom, még ha működik is, ki mondta azt a hülyeséget hogy mindenhol működne? Ez a globalizáció baromsága, van 1 dolog, ami 1 adott helyen működik, és aztán ráhúzzák minden más esetre/területre/népre/emberre is; aztán ebből teljesen életidegen, sőt néhol már életellenes helyzetek alakulnak ki....mintapéldája ennek Magyarország.
akkor még van remény :)
talán, mire elvégzed az első évfolyamot sikerül egy kissé szélesíteni a történelmi ismereteidet, és nem fogsz az eddigiekhez hasonló butaságokat leírni.
sohasem késő tanulni!
amúgy javaslom a gugli használatának megtanulását - első lépésnek az ismeretszerzésre ez is megteszi :)
aki nem rá szavaz annak kimosták az agyát?
arra nem gondoltál még , hogy az agymosást rajtad végezték el? nem is akárhogy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!