Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki nem szavaz a jobbikra?

Ki nem szavaz a jobbikra?

Figyelt kérdés
És miért nem?
2009. aug. 6. 19:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
33%

én nem, mert nem vagyok maradi gondolkodású, nem vagyok keresztény, kifejezetten a világ egyik legnagyobb tömegbutításának, és lehúzásának tartom ezt a vallást, nem vagyok hungarista (szeretek magyar lenni, de nem érzem azt hogy ezt reklámozni kéne úton-útfélen), szabad gondolkodású vagyok, tehát nem ítélem el a drogosokat, a b*zikat (amíg nem előttem csinálják a dolgaikat), azokat a dolgokat amiket az átlagember kapásból elhisz, megkérdőjelezem.

szóval nem sok közös van bennem és a Jobbikban.

egyedül a cigánybűnözéses kérdésben értek velük egyet, hogy valamit tenni kéne.

csak arra valahogy sosem kapok választ hogy mégis hogyan képzelik el a megoldást :)

2009. aug. 7. 12:49
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
hozzátenném (utolsó vagyok), hogy a másik pártokra SEM szavazok.
2009. aug. 7. 12:52
 23/30 anonim ***** válasza:
69%

"érdekes dolgokat taníthatsz a gyerekeknek, ha nem tudsz különbséget tenni a királyság, mint ÁLLAMFORMA, és a demokrácia, mint TÁRSADALMI REND között...".....

Kérlek, egyetemi diák, nem pedig tanár...

De egyébként tökmindegy honnan magyarázzuk, mert akkor sincs semmiféle demokráciának több évszázada.....most arra rászálltál amit írtam a demokráciáról, de hogy az antik civilizációk is hogy buktak bele rédekes mód nem reagáltad le nagyon, mert abból tudnánk tanulni!

És akkor is tartom, még ha működik is, ki mondta azt a hülyeséget hogy mindenhol működne? Ez a globalizáció baromsága, van 1 dolog, ami 1 adott helyen működik, és aztán ráhúzzák minden más esetre/területre/népre/emberre is; aztán ebből teljesen életidegen, sőt néhol már életellenes helyzetek alakulnak ki....mintapéldája ennek Magyarország.

2009. aug. 7. 13:05
 24/30 anonim ***** válasza:
76%

akkor még van remény :)

talán, mire elvégzed az első évfolyamot sikerül egy kissé szélesíteni a történelmi ismereteidet, és nem fogsz az eddigiekhez hasonló butaságokat leírni.

sohasem késő tanulni!

amúgy javaslom a gugli használatának megtanulását - első lépésnek az ismeretszerzésre ez is megteszi :)

2009. aug. 7. 13:56
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
19:28 nak igaza van.
2009. aug. 7. 17:57
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én, mert nem szavazhatok XD
2009. aug. 8. 13:10
 27/30 anonim ***** válasza:
31%
Az nem szavaz akinek kimosták az agyát.Mégis milyen más értelmes párt van ma az országban?Ha nem szavazol az nem megoldás.Az gyávaság.
2009. aug. 12. 15:59
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

aki nem rá szavaz annak kimosták az agyát?

arra nem gondoltál még , hogy az agymosást rajtad végezték el? nem is akárhogy. :)

2009. aug. 12. 17:14
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
egy hungarista nem szavaz a jobbikra
2009. aug. 12. 20:44
 30/30 anonim válasza:
Milyen más értelmes párt van? Javaslom az LMP honlapjának aktív olvasását, ha alternatívát akartok. Igen, kezdetleges párt, és igen, nagyon gyengék, de egyedül őket tudom tiszta lelkiismerettel támogatni, a jobbikos bagázs is egy az embereket kizsákmányoló politikai elitosztag közül, csak egy picit mögé kell nézni a mézesmáz mögé... Az LMP-nél eddig nem találtam ilyet, néha mosolyognivalóak, de legalább VALÓDI alternatívát kínálnak, és ez a lényeg. Én mindenkinek csak az LMP-t tudom javasolni, erősítsük meg ezt a kis pártocskát, szerintem jár neki az esély. A Jobbik (avagy MIÉP régies szóhasználattal) már leszerepelt, és amúgy is utópia amit ők akarnak (igen, olvastam a programját), és csak háborúba vinnék az országot, ahhoz meg semmi kedvem, és gondolom másnak se.
2010. febr. 10. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!