Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy bajnai visszatérése során az LMP-t és az MSZP-t is összeakarja fogni?

Figyelt kérdés
Bajnai bejelentette hogy a 23-ai ünnepség alatt fogja kimondani hogy visszatér a politikába a Milla és az LMP támogatásával, ugyanakkor az MSZP is biztatta őt. Bajnai állítolag összeakarja fogni az egész baloldalt, és az LMP tagjai is meginogtak bajnai felé, mikor ezt kijelentette.

2012. okt. 13. 11:27
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
45%

Az mszp-t nem szeretjük de lássuk be, aki látja hogy mit csinálnak a fideszesek és fél hogy a Jobbikban a szélsőségesek kiszorítják a mérsékeltebbeket azok kire szavazzanak. Részemről oda ahol Bajnai elég "hatalmat" kap ahhoz hogy ne mások ugráltassák hanem véghezvigye amit akar.

Ha az mszp elfogadja őt teljesen és a fentiek szerint akkor mehet részemről a dolog.

Az biztos hogyha a Jobbik nekimegy Bajnainak akkor Bajnai csoportosulása mellé állok. Ha együttműködnek akkor szerintem a mérsékelt szárny győz a Jobbikban és lehet hogy rájuk szavazok, ezt még meglátom...

2012. okt. 13. 11:57
 12/37 anonim ***** válasza:
73%

"Úgy hallom az összefogásba a Jobbik is belefér"

Akkor valami nem stimmel a hallásoddal.

2012. okt. 13. 11:57
 13/37 anonim ***** válasza:
78%

"Bajnait én is támogattam, csak amikor elment, kénytelen voltam a Jobbik felé húzni."

Ezek szerint a Jobbik támogatóinak elfogadható Bajai személye.

2012. okt. 13. 11:58
 14/37 anonim ***** válasza:
78%
jav: "Bajnai személye"
2012. okt. 13. 11:59
 15/37 A kérdező kommentje:

Nem.

Én csupán úgy gondolom, bajnai teljesítménye (mikor élen volt), több mint jó kormányzás volt. (MSZP-elötti idejéhez viszonítva).

Aztán elment, és mivel én magában az MSZP-t utálom (a felsoroltak miatt) az LMP meg egy lószar (élnek egyátalán?), így csak a jobbik és a Fidesz maradt. Utóbbi meg elég "hatalommániás egy idegbeteggel az élen".

Az hogy bajnaiból jobbik. A normálisabb emberek így gondolkodnak. Nem jobb vagy bal oldal alapján. Nem is szimpátia alapján, hanem pártprogram alapján.

Miért?

Mert az hogy valami jobboldlai látásszög, vagy baloldali, nembiztos, sőt biztos hogy nem, nem fedezi azt, amit a párt ajánl.

Az tény, hogy sok olyan ajánlás van ami nem valósul meg, de egyedül csak ebből lehet elindulni.

Szóval, bajnait támogattam, de távozása során a baloldalon nem volt támogatható párt, így maradt a jobbik.

Nem a sci-fit kéne emlegetni (szerintem), mert az hogy titeket a jobb és baloldali látásszög "befolyásol" és nem egy normális pártprogram, ez viszi oda az országot ahová.

Teszem azt: Ha jobbikos vagyok, nem szavazhatok baloldalra? EZ aztán a korrupció a javából. Vagyis, ha a jobbik a világ legrosszabb pártja lenne, és lenne mellette 3 baloldali lehetséges mondjuk egy késöbbi választáson, akkor is maradjak mellette? Csak mert jobboldali?

Kicsit érettebben és logikusabban kéne gondolkodni, ahelyett hogy azért szavaztok mszp-re vagy fideszre, mert egyik jobb, másik baloldali.

Én ezt el is törölném a pics-be, mert ez húzza le az országot valahova a ganéj alá.

2012. okt. 13. 12:13
 16/37 anonim ***** válasza:
40%

Balnaitól én semmi programot nem hallottam. Az MSZP keresett Gyurcsány bukása után egy embert, aki a választásokig hajlandó az IMF utasításai szerint kormányozni. Erre senki nem volt hajlandó, már nevetség tárgya lett a miniszterelnökgeresgélés, mert annyira megalázó volt ez a bábszerep, hogy senki nem akarta elvállalni.

Ekkor jött a képbe Bajnai, aki szó nélkül, gyakorlott felszámolóbiztos múltjának megfelelően hajtotta végre az IMF rendelkezéseit. Ahogy a Hajdú-Bétnél, a rövid bábkormánya idején is garantált volt, hogy a nagybefektetők érdekei sehol se sérüljenek. Ezért áll mögötte most is a nemzetközi pénztőke.

Én úgy gondolom Magyarország élére nem felszámolóbiztos kell.

2012. okt. 13. 12:58
 17/37 anonim ***** válasza:
67%
Orbán a gazdagok Miniszterelnöke nem Magyarországé, a gazdagoknak osztogatja a kisemberektől kisarcolt adó Forintokat. most hogy közelednek a választások már elkezdte édesgetni magához a nyugdíjasokat a vasutasokat mindenféle életpályamodellel kecsegtetni a tanárokat az orvosokat, újra előkerülnek a hazug ígéretek stb-stb, de nelegyen kétségetek afelől ha újra megnyerné a választást akkor újra jönnek az unortodox megszorítások a kisemberek megsarcolása a gazdagok pénzel tömése az eszetlen szakmailag nulla szintű kormányzás, most csak azért ígér fűt fát hogy megnyerhesse a 2014 es választást. Ebből a rémálomból egy kivezető út van! ha Bajnait választjuk meg Miniszterelnöknek. Ő már bizonyította hogy tud eredményeket elérni válságban is! Bajnait most mindenáron leakarja járatni az Orbán banda mert félnek tőle, minden okuk meg is van rá. Ezen az oldalon is vannak fasiszta beállítottságú gyűlölködők akik ugyancsak félnek Bajnaitól és hazug elvakult írásaikkal akarják lejáratni, ne higgyetek ezeknek. Bajnai megnyert perek sorozatával bizonyította hogy minden ellene felhozott vád hazugság. október 23 án mond beszédet a milla tüntetésén, gyertek el és hozzatok minél több embert akinek nem tetszik hogy Orbán még mindig ígérget hazudozik és az adók garmadát önti a nyakukba.
2012. okt. 13. 13:10
 18/37 anonim ***** válasza:
32%

ma 13:10

unortodox megszorítások jönnek a választások után?

Szóval úgy gondolod, hogy a Fidesz ígéretei ellenére nem fogja megszüntetni a bankadót.

Vagy nem tudod mit írsz, vagy valami bankárféle lehetsz.

Ugyanis a Fidesz szakított a Bajnai féle ortodox válságkezeléssel, és megadóztatta a magyarországi nemzetközi szervezeteket, multikat, ez volt az unortodoxia. Ez után esett neki az érdeksérelmet elszenvedett nemzetközi nagytőke, és a kezükben álló médiabirodalmak.

2012. okt. 13. 13:21
 19/37 anonim ***** válasza:
70%
Orbán ha okos ember lenne akkor nem adóztatná meg a bankokat mert tudható hogy a bankok ezeket az nadókat előbb utóbb áthárítják a kisemberekre mivel az is tudható hogy a gazdagok nem vesznek fel hiteleket. A banki hitelezés szinte a nullára csökkent ezért leálltak a beruházások lassul a gazdaság szegényedik az Ország. Okos Miniszterelnök okos kompromisszumokat köt a gazdaság szereplőivel és jóviszonyra törekszik az Unio val - IMF el is mert tudja hogy a pénzügyi bizalom sokszorosan megtérül. Nos Orbán a tudatlanságánál fogva és a pökhendiségénél fogva képtelen ezeket a gazdasági és pénzügyi alap összefüggéseket átlátni fejjel szalad a vályúnak és seggel esik bele, Magyarul alkalmatlan a gazdaság és Magyarország irányítására.
2012. okt. 13. 13:32
 20/37 anonim ***** válasza:
73%
És mivel nincs sem gazdasági sem pénzügyi végzettsége Orbánnak ezért kénytelen a tanácsadóira támaszkodni aki mint láthatjuk eléggé gyengén muzsikálnak, lásd Matolcsi. Orbán végzetsége jogász de még azt sem gyakorolta mert mióta megszerezte a diplomáját azóta a parlamentben lógatja a lábát semmihasznára.
2012. okt. 13. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!