Mit gondoltok arról hogy bajnai visszatérése során az LMP-t és az MSZP-t is összeakarja fogni?
Az mszp-t nem szeretjük de lássuk be, aki látja hogy mit csinálnak a fideszesek és fél hogy a Jobbikban a szélsőségesek kiszorítják a mérsékeltebbeket azok kire szavazzanak. Részemről oda ahol Bajnai elég "hatalmat" kap ahhoz hogy ne mások ugráltassák hanem véghezvigye amit akar.
Ha az mszp elfogadja őt teljesen és a fentiek szerint akkor mehet részemről a dolog.
Az biztos hogyha a Jobbik nekimegy Bajnainak akkor Bajnai csoportosulása mellé állok. Ha együttműködnek akkor szerintem a mérsékelt szárny győz a Jobbikban és lehet hogy rájuk szavazok, ezt még meglátom...
"Úgy hallom az összefogásba a Jobbik is belefér"
Akkor valami nem stimmel a hallásoddal.
"Bajnait én is támogattam, csak amikor elment, kénytelen voltam a Jobbik felé húzni."
Ezek szerint a Jobbik támogatóinak elfogadható Bajai személye.
Nem.
Én csupán úgy gondolom, bajnai teljesítménye (mikor élen volt), több mint jó kormányzás volt. (MSZP-elötti idejéhez viszonítva).
Aztán elment, és mivel én magában az MSZP-t utálom (a felsoroltak miatt) az LMP meg egy lószar (élnek egyátalán?), így csak a jobbik és a Fidesz maradt. Utóbbi meg elég "hatalommániás egy idegbeteggel az élen".
Az hogy bajnaiból jobbik. A normálisabb emberek így gondolkodnak. Nem jobb vagy bal oldal alapján. Nem is szimpátia alapján, hanem pártprogram alapján.
Miért?
Mert az hogy valami jobboldlai látásszög, vagy baloldali, nembiztos, sőt biztos hogy nem, nem fedezi azt, amit a párt ajánl.
Az tény, hogy sok olyan ajánlás van ami nem valósul meg, de egyedül csak ebből lehet elindulni.
Szóval, bajnait támogattam, de távozása során a baloldalon nem volt támogatható párt, így maradt a jobbik.
Nem a sci-fit kéne emlegetni (szerintem), mert az hogy titeket a jobb és baloldali látásszög "befolyásol" és nem egy normális pártprogram, ez viszi oda az országot ahová.
Teszem azt: Ha jobbikos vagyok, nem szavazhatok baloldalra? EZ aztán a korrupció a javából. Vagyis, ha a jobbik a világ legrosszabb pártja lenne, és lenne mellette 3 baloldali lehetséges mondjuk egy késöbbi választáson, akkor is maradjak mellette? Csak mert jobboldali?
Kicsit érettebben és logikusabban kéne gondolkodni, ahelyett hogy azért szavaztok mszp-re vagy fideszre, mert egyik jobb, másik baloldali.
Én ezt el is törölném a pics-be, mert ez húzza le az országot valahova a ganéj alá.
Balnaitól én semmi programot nem hallottam. Az MSZP keresett Gyurcsány bukása után egy embert, aki a választásokig hajlandó az IMF utasításai szerint kormányozni. Erre senki nem volt hajlandó, már nevetség tárgya lett a miniszterelnökgeresgélés, mert annyira megalázó volt ez a bábszerep, hogy senki nem akarta elvállalni.
Ekkor jött a képbe Bajnai, aki szó nélkül, gyakorlott felszámolóbiztos múltjának megfelelően hajtotta végre az IMF rendelkezéseit. Ahogy a Hajdú-Bétnél, a rövid bábkormánya idején is garantált volt, hogy a nagybefektetők érdekei sehol se sérüljenek. Ezért áll mögötte most is a nemzetközi pénztőke.
Én úgy gondolom Magyarország élére nem felszámolóbiztos kell.
ma 13:10
unortodox megszorítások jönnek a választások után?
Szóval úgy gondolod, hogy a Fidesz ígéretei ellenére nem fogja megszüntetni a bankadót.
Vagy nem tudod mit írsz, vagy valami bankárféle lehetsz.
Ugyanis a Fidesz szakított a Bajnai féle ortodox válságkezeléssel, és megadóztatta a magyarországi nemzetközi szervezeteket, multikat, ez volt az unortodoxia. Ez után esett neki az érdeksérelmet elszenvedett nemzetközi nagytőke, és a kezükben álló médiabirodalmak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!