Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek hogy Orbán...

Mi a véleményetek hogy Orbán többen fognak elmenni szavazni az előzetes regisztráció miatt?

Figyelt kérdés

"A miniszterelnök szerint többen fognak elmenni szavazni a miatt, hogy bevezetik a választási regisztrációt."

[link]

2012. okt. 10. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

"Én a minőséget fontosabbnak tartom itt mint a mennyiséget."

Mitől lenne jobb "minőségű" egy elvakult pártszimpatizáns (akinek mindegy, mit mond a vezére, ő rá fog szavazni akkor is, ha időközben huszonötször változtatta az álláspontját, illetve, ha teljesen mást is tesz kormányon, mint amivel kampányolt) egy olyannál, akit nem érdekel a politika, viszont látja, hogy milyen hatással bírnak az intézkedések a mindennapjaira, hogyan változott az életminősége az eltelt évek alatt, és ezt a véleményét nem érzelmi síkon, hanem kizárólag tapasztalat alapján alakítja ki, esetleg éppen pár héttel a választások előttig?

2012. okt. 11. 08:26
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Nincs mese!El kell menni regisztrálni majd szavazni Orbánra!!Ő a legjobb Magyarországnak!Nem szabad átengedni senki másnak a hatalmat!Értsétek már meg...
2012. okt. 11. 08:48
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Az biztos, hogy Orbánnak köszönhetően mostmár biztosan tudom, hogy én regisztrálok és elmegyek szavazni, de hogy nem ő rá, az szintén holtbiztos.
2012. okt. 11. 08:51
 14/18 anonim ***** válasza:
70%

"Nincs mese!El kell menni regisztrálni majd szavazni Orbánra!!Ő a legjobb Magyarországnak!Nem szabad átengedni senki másnak a hatalmat!Értsétek már meg..."

Miért a legjobb Orbán? Mert csak! Mert ő a legjobb, és kész!

Köszönjük, Emese :)

2012. okt. 11. 08:53
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj az emberekkel, hogy megváltást várnak a megválasztott pártól. Akármelyik párt fog nyerni semelyik nem tudná rendbe hozni az országot. Ennyi, ezt be kell látni. Innentől az lenne a normális, ha azt néznénk, hogy melyik bírja elindítani Magyarországot a javulás útján. Azonban, ezt itt sajnos nem lehet mivel mindegyik párt szart sem ér. Így Magyarországon azt kell figyelembe venni, hogy melyik párt rontja tovább legkevésbé a helyzetet. Szóval a szarok közül a legkevésbé szart kell megválasztani és ügyelni arra, hogy többet ne legyen 2/3-os többség.
2012. okt. 11. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:
7%

Az egyetlen eset, amikor igaza lehet, ha az történik, amit #13 mond. Remélem ez nagy tömegekben lesz így.

Még egy eset lehetséges: ha a kivezényelt lelkes timur és csapata megszállja a regisztrálni nem akarókat, és helybe viszi nekik a lehetőséget - a szavazatért cserébe.

Javaslom az idézetet a választás estéjén is bevágni, majd a szerzőjével szembesíteni.

2012. okt. 11. 11:43
 17/18 anonim ***** válasza:

8:48-nak ment a zöld pacsi :DD én értettem a szarkazmust az írásában.

10:54, hohohó! Ha már valaki kormányzásra alkalmasnak kéBzeli magát, akkor igenis elvárható, hogy megoldja az ország problémáit. Azért jelölteti magát elvileg, mert ő tudja a megoldást, nemde? Nem megváltást várunk egyetlen párttól sem, csak amit jogában áll megtenni. És mindent jogában áll.

Ja hogy a felelősség az a hátuk közepére sem kell, nem érdekli őket a tízmilliós (+80 millió elsikkasztott) fizetés mellett, hogy állampolgárok milliói tőlük várják a megoldást? Hát kérem, valakit meg a gravitáció nem érdekel, mégis leesik...

2012. okt. 11. 18:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont, hogy kevesebben fognak elmenni. De nem biztos, hogy ez Orbánéknak kedvez...
2012. okt. 11. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!