Orbán utálja a kövér embereket. Elfogadható ez?
A katonákkal kapcsolatban tett ilyen megjegyzést, amit egy tévedésből bekapcsolt mikrofon rögzített, de ez a megállapítása általánosítható; mindenkire vonatkozik, hogy a kövérség a halála. Akkor most már kövér ember nem csinálhat állami karriert? Nem lehet a a honvédség tábornoka?
Orbán pocakján sem látszik a chipsadó az biztos! Bár most hogy megváltoztatta az adózást így többet vihet haza és van mit a zsíros szalonnára aprítani :))
Ja és Kövér-eket én sem szeretem. :))
Hát kövezz meg, de az számomra is dühítő, ha pocakos, sörhasas emberek vannak a Honvédség állományában.
A díszszázadra ez fokozottan igaz.
"de ez a megállapítása általánosítható; mindenkire vonatkozik, hogy a kövérség a halála."
- Ezt pedig egyszerűen csak te költöd hozzá. Nem volt szó ilyenről.
Amit te csinálsz, a bolhából elefántot tipikus esete.
Tudatos liberális ATV-s ferdítés.
Azt mondta: szépek a katonák, nincs köztük kövér, az a halálom.
Hogyne minden azt szeret és azt utál amit/akit csak akar.
Persze a nagy nyilvánosság előtt viszont mindenkit tolerálni kell, de akkor sem kell kiakadni, ezt nem nekünk szánta.
Ezért szerintem az cinkesebb,hogy ez már a második mikrofonos baki az ősz első felében.(A TEK vezér "monnyon kevesebbet" fémjelzésű nagyszerű retorikai tanácsa visiz még mindig a prímet)
A majdnem mindennapos parlamenti bohóckodás ilyen téren csak hab a tortán.
Nem tudom mit várhatunk olyan képviselőktől akiknek( na meg az általa választott stábnak) egy mikrofon be és kikapcsolása olyan átkozottul bonyolult dolog.
Hogy birkóznak meg majd bonyolultabb dolgokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!