Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán utálja a kövér embereket...

Orbán utálja a kövér embereket. Elfogadható ez?

Figyelt kérdés

A katonákkal kapcsolatban tett ilyen megjegyzést, amit egy tévedésből bekapcsolt mikrofon rögzített, de ez a megállapítása általánosítható; mindenkire vonatkozik, hogy a kövérség a halála. Akkor most már kövér ember nem csinálhat állami karriert? Nem lehet a a honvédség tábornoka?

[link]

2012. okt. 9. 22:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem minden ország vigyáz arra, hogy csak szép száll legények legyenek a díszszázadokban.
2012. okt. 10. 08:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Orbán pocakján sem látszik a chipsadó az biztos! Bár most hogy megváltoztatta az adózást így többet vihet haza és van mit a zsíros szalonnára aprítani :))

Ja és Kövér-eket én sem szeretem. :))

2012. okt. 10. 09:42
 13/17 Pro Patria ***** válasza:

Hát kövezz meg, de az számomra is dühítő, ha pocakos, sörhasas emberek vannak a Honvédség állományában.

A díszszázadra ez fokozottan igaz.

"de ez a megállapítása általánosítható; mindenkire vonatkozik, hogy a kövérség a halála."

- Ezt pedig egyszerűen csak te költöd hozzá. Nem volt szó ilyenről.

2012. okt. 10. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindenesetre Kövérrel semmi problémája nincs, úgy tűnik...
2012. okt. 10. 14:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy kövér, az a hálálom. Nem tette hozzá, hogy kövér katona vagy kövér díszelgő katona a halála. Ez bizony mindenkire vonatkozhat.
2012. okt. 10. 14:44
 16/17 Pro Patria ***** válasza:

Amit te csinálsz, a bolhából elefántot tipikus esete.

Tudatos liberális ATV-s ferdítés.

Azt mondta: szépek a katonák, nincs köztük kövér, az a halálom.

2012. okt. 10. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Hogyne minden azt szeret és azt utál amit/akit csak akar.

Persze a nagy nyilvánosság előtt viszont mindenkit tolerálni kell, de akkor sem kell kiakadni, ezt nem nekünk szánta.

Ezért szerintem az cinkesebb,hogy ez már a második mikrofonos baki az ősz első felében.(A TEK vezér "monnyon kevesebbet" fémjelzésű nagyszerű retorikai tanácsa visiz még mindig a prímet)

A majdnem mindennapos parlamenti bohóckodás ilyen téren csak hab a tortán.

Nem tudom mit várhatunk olyan képviselőktől akiknek( na meg az általa választott stábnak) egy mikrofon be és kikapcsolása olyan átkozottul bonyolult dolog.

Hogy birkóznak meg majd bonyolultabb dolgokkal?

2012. okt. 10. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!