Mit gondoltok arról, hogy Orbán elutasítja a szekuláris Európa gondolatát?
Figyelt kérdés
Arról beszélt, hogy szerinte a 68-as értelmiség filozófiája, a szekuláris Európa gondolata, halott. Szerinte a tíz parancsoltra épülő társadalmat kell építeni. Azt nem tudom, hogy ebbe hogy fogy fér bele egy ateista? Ugyebár van a t.p.-ban olyan is, hogy: "Uradat, istenedet imádd, és csak neki szolgálj!". Nem értem, hogy képzeli ez az állat?!2012. okt. 9. 13:09
12/18 anonim válasza:
Ilyen az, amikor az egykori ateista pápább akar lenni a pápánál. Teker, mint a cirkuszi majom a biciklin :) Annyira is vesszük komolyan.
13/18 Dick Esmen válasza:
Orbán?Az még él?Na,ezen ideje változtatni!
14/18 anonim válasza:
Nem Orbán fogja megmondani, hogy milyen lesz Európa, meg lehet nyugodni.
15/18 anonim válasza:
Azt, hogy azért mondta, mert jól hangzik, de nagyjából csak annyit tud a kereszténységről, hogy a gonosz liberálisok nem szeretik, tehát biztos jó dolog.
16/18 anonim válasza:
Európa Mária-csillagos lobogóját lecserélik,ha nem zárkózik és igazodik a keresztény elvekhez.68 csak egy fellángolás,amit a semmit nem tisztelet követett.Jönnek a sz@rokrá után a Kötelező keleti tanok,akik nem katolikus vagy protes várakozás után konstatálják:bezárunk 1 templomot.Majd ők megtöltik,napi 5 kötelező megjelenéssel.20 év?50? Orbán keresztes. Nem biztos,hogy nincs igaza.
17/18 anonim válasza:
1984-ig mindenki Kisz tag lett,akarta,vagy nem.Kivéve aki nem volt középiskolás,és most nem szól bele a semmibe,mert csak a kannással jár jegyben.
18/18 anonim válasza:
Bocsi,tudsz még ilyen ,a Te szavaiddal élve:állatot politikusként működni,mert én 2 osztrák és 1 csehet ismerek,szeretnék többet,személyesen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!