Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy érzitek magatokat mint...

Hogy érzitek magatokat mint címzetes szabadság harcosok?

Figyelt kérdés
Mert szabadságharcosok lettünk mind a tíz millióan,orbán nagyvezérünk és 1sz. partizánunk szerint.De az igazi harcosnak fegyvere van nem pedig elégedettségi kérdőíve lesz.

2012. okt. 8. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
19%

Figyelj, te egy nagyon megelégedett és ráérő ember lehetsz. Nincs elég bajunk meló után, még essünk is egymásnak a szabadidőnkben?

Vagy provokálni akarod az oldal látogatóit, vagy mérhetetlenül buta vagy.

2012. okt. 8. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem csak ironikus akart lenni a kérdező. Kedves előző, te nem szoktál egy hányingerrel kevert röhöghetnékét érezni, mikor "Mindennek tudója, nagy Viktor" ilyen populáris hatásvadász marhaságokat böfög be a tv képernyőjén keresztül?

Amúgy nekem már nagyon viszket a nem létező PPSh géppisztolyom ravasza. Lehet hogy gerilla leszek egyik napról a másikra. Rambó fejkendőjével a fejemen ébredek majd, Rákóczi indulóra, hisz szabadságharcos vagyok mostantól.

2012. okt. 8. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:

" Szerintem csak ironikus akart lenni a kérdező"

Így van,vikátor azt hiszi ebben az országban mindenki olyan hülye mint ő.

2012. okt. 8. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:
35%
Én ellenforradalmár vagyok. Bocsi. ;-)
2012. okt. 9. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!