Ti örültök, hogy Bajnai indul a '14-es választásokon?
Figyelt kérdés
Én maximálisan támogatom, Orbán ámokfutása meg "szabadságharca" után kész felüdülés lesz.
Végre olyan kormányozná az országot aki ért is hozzá.
2012. okt. 8. 14:31
41/55 anonim válasza:
Akkor örülnék, ha ismét Oszkó Péter lenne a pénzügyminisztere.
42/55 anonim válasza:
"Akkor örülnék, ha ismét Oszkó Péter lenne a pénzügyminisztere."
Egy Bajnai-Oszkó párosnak én is örülnék!
43/55 anonim válasza:
És Bajnai megoldaná a cigánykérdést is? Mert nem hiszem... Magyarország legfőbb gondja 10 év múlva nem a gazdaság lesz, ezt már most előre meg merem jósolni.
44/55 anonim válasza:
itt van a legújabb hír már 6,5 % alatt is túljegyzik a magyar állampapírt ...
45/55 anonim válasza:
Most 10 év múlva van? Nem. Attól, hogy 10 év múlva lesz egy probléma, még meg kell oldani a mostanit is. A legnagyobb probléma pedig most a gazdaság.
46/55 anonim válasza:
ha visszatér,élvezi a szavazatomat! az egyetlen, aki képes rendbe tenni az országot, nem mellékes, hogy az egyetlen, akinek van programja az elkövetkező 10-20 évre.az mszp nulla, se normális emberük, se programjuk, de kb az lmp is ilyen, nahés a jobbik IV. béla terve meg kész vicc...szóval hajrá bajnai, hajrá magyarország! elvileg a milla rendezvényen jelenti be, hogy indul.... és nem hiszem, hogy beáll bármelyik párt mögé is...az új választási törvény alapján, szinte bárki indulhat :) szóval viki öngólt lőtt :)
47/55 anonim válasza:
22:53, csak tájékoztatásul közlöm, hogy LiBajnai a "nulla MSZP" oldalán térne vissza, nemigen tartom valószínűnek, hogy saját pártot csinálna. Az MSZP-t pedig az elmúlt 8 évben volt szerencsénk kiismerni. Elég is volt belőre pár milliárd évre szerintem (ebben igazad van egyébként, az MSZP valóban egy nagy nulla)
48/55 anonim válasza:
Hát hogyne örülnék, hogy visszatér! Kötélgyáram van.
49/55 anonim válasza:
nem hinném, hogy beáll az mszp, sem a dk mögé....gyurcsányt utálja....a mesterházy meg személyes hatalmat és egyedüli győzelmet akar, így nem hinném, hogy támogatná, hogy bajnai legyen a párt "arca".. szerintem bajnai a milla és lmp támogatását fogja élvezni...de megtehetné az új váltörvény alapján, hogy maga embereivel szakértői gárdaként elinduljanak. akár én is indulhatok, ha összegyűjtöm az aláírásokat :D
50/55 anonim válasza:
és megmondom őszintén, hogy nem érdekel túlságosan, hogy az itteni jobbikosok folyamatosan nyomják a negatív szavazatokat...inkább levágnám a kezem, minthogy rájuk szavazzak! és az értelmes emberek is ugyanezt tennék... mert tudják, hogy az lenne a fidesz utáni következő ámokfutás! idióták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!