Mit gondoltok, hogyan lehetne a hazai gazdaságot beindítani?
Én az oktatást úgy javítanám, h. a mostani tömeg termelést első lépésben lefelezném ... az h. tanultam az állam nyakán 5 évig és msot egy csicska irodista vagyok, ahhoz nem kell 5 év elég lett volna 2 hónap ... ( és felesleges volt állásinterjúkor is csak a diplomásokat behívni mert szakmai része 1 hónap alatt betanulható .... ) Ez az igazi paraszt vakítás!
Az a baj h. nem egy ilyen szakma van ma ide haza ... Fele ennyi diplomásból szerintem több olyan képzett munkaerő kerülne ki, mint amit tényleg keresnek a piacok ... régen még voltak gyakorlatok, a diákoknak volt pénze, mostani rendszer felháborítóan 500an ülnek be egy előadásra, ahol korábban csak 40-50 ember volt... minőséget, mennyiség helyet!
# 9/23-nak
Undorító, hogy azt ne mondjam fasisztoid amit írsz. Nem siránkozni és a markodat tartani kell, hanem dolgozni és befizetni, nem ellopni az adót. Senki nem fogja kitörölni a fenekedet,(esetleg az elfekvőben)nem csak a hasznot kell látni, hanem a kötelezettséget is. Az ilyen "emberek"-re nem sok társdalom tart igényt. El lehet menni a Déli Sark-ra.
Én nem tudom emberek,de ha így haladunk tovább,ez az ország is úgy fog kinézni,mint a klasszikus 3.-világbéli országok,hogy majd még az utcán felfordult döglött kutyát is meg fogják enni itt az emberek!
Baracsi Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!