Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed Dániel Péterről?

Mi a véleményed Dániel Péterről?

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 00:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
Szavahihetetlen alak! Megígértem, hogy elköltözik jeruzsálembe, mégsem teszi.
2012. okt. 7. 07:40
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

Semmivel sem különb az árpádsávos vandáloknál.

Bár az is igaz, hogy benne legalább van annyi gerinc, már ha ez ennek nevezhető, hogy felvállalja nem túlságosan dicső tettét.

2012. okt. 7. 09:25
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
A bűnözőkből álló Jobbikkal együtt ezt a Dánielt is le kéne csukni!!!
2012. okt. 7. 09:32
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

Leírom a véleményem,az sem érdekel ha 0%-os lesz a válaszom.

Én tisztelem Horthy Miklós, szerintem nem volt rossz ember.Most rosszabbak vannak nála.

Viszont megértem ezt az idióta Dániel Pétert is amiért leöntötte a szobrot.Bár nem értem neki miért van joga a múlton rágódnia, én meg egy hülye "trianonizáló" senki vagyok ha azt mondom,hogy Nagy-Magyarország.

Rá senki sem mondjuk,hogy hülye "Holokausztmániás".

Viszont bennem ugyan úgy megvan a harag, talán a gyűlölet is Trianon miatt mint neki a Holokauszt miatt.Emiatt megtudom érteni.

Viszont szerintem csak egy botrányhős celeb szeretne lenni ezért produkálja magát, ezt már nem tudom megérteni.Egy rendkívül ellenszenves ember számomra, nem is lenne rossz ha elhagyná az országot,ahogy azt a válaszolók egyike írta.

Összességében nem kedvelem őt, de ha empatikusan nézem megértem bizonyos tetteit.

2012. okt. 7. 11:03
 15/18 bumbi02 ***** válasza:
30%
Érdekes, hogy akik csak egy kicsit is egyetértenek Dániel Péterrel, máris 20% alatt vannak.
2012. okt. 7. 11:35
 16/18 Pro Patria ***** válasza:
65%
Nem lehet róla a jóízlés keretein belül nyilatkozni.
2012. okt. 7. 14:25
 17/18 Dick Esmen ***** válasza:
74%
Egy senkiházi.
2012. okt. 7. 17:12
 18/18 anonim ***** válasza:
67%
Saját népe küldötte-fizetettje....önjelölt "történelemcsináló"...az uszítás és a rasszista kirekesztés tanítómestere....egy sz@rházi provokátor a sok közül...ergo : tökéletes (jog)utóda a jelenlegi Jobbik pártvezérnek!
2012. okt. 8. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!