Dániel Péter teljesen bolond?
Szerintetek normális?De komolyan kérdezem, ennek nincs valami problémája agyilag, teljesen olyan mintha megbolondult volna.
Nem csak az,hogy leöntötte a szobrot hanem amiket beszél meg úgy az egész viselkedése.
Ez még belefér a normalitásba. Különböző emberek vannak, neki kétségtelenül az átlagnál nagyobb önmutogatási igénye van, de ez szerintem nem kóros. Ilyen emberekre is szükség van időnként, akik vállalják, hogy személyesen nyilvánosan képviselnek egy ügyet. Az már persze nem teljesen mindegy, hogy milyen ügyet képviselnek, de ha pozitívat, az ilyen embereknek lehet pozitív történelmi szerepe.
Én személyesen úgy érzem, Dániel jó ügyet képvisel, más nem igen szólal fel a Horthy-kultusz és az ócska nézetek rehabilitálása ellen. A módszerei azért nekem se mindig szimpatikusak.
Lipót bezárt -> Dániel szabadon rohangálhat
De viccen kívül sztem sincs valami rendben az ürgével. Olyan mintha idegbeteg lenne.
Aki nem ért egyet a Horthy-kultusszal,az nem kommunista,csak józanul gondolkodó ember.
Dániel pedig szeret feltűnösködni.
mindegy, hogy egyetért-e valakia horthy kultusszal vagy, nem, gyf és dániel úgyis midnketten kommunisták!
méghozzá kőkommunisták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!