Mit vétett Tisza István, Horthy Miklós, Teleki Pál, Wass Albert, Nyírő József, Hóman Bálint, Bethlen István?
Figyelt kérdés
Lásd Molnár Csaba nagy képességű módosító indítványa ... Szánalmas a magyar baloldal!!!2012. okt. 6. 15:50
21/31 Pro Patria válasza:
Kedves 08:22-es!
Miért, nem voltak azok?
22/31 anonim válasza:
"NEM könyvből tanultam a történelmet, hanem már éltem a második világháború előtt, "
Köszöntjük a Gyk feltehetőleg legidősebb kommentelőjét!
23/31 anonim válasza:
Magyarországon az a hagyomány, hogy a nem velünk azonosan gondolkodókat bűnösnek tartjuk. Ez különösen a jobb oldalra jellemző + egyfajta fröcsögő nyálú harag. Ezért a bal oldaliak könnyedén le tudják nézni őket, hiszen aki acsarkodik, annak nehéz elhinni, amit mond.
24/31 Pro Patria válasza:
Kedves 16:22-es!
"Ez különösen a jobb oldalra jellemző"
- Ez a mondat igen vicces azok után, hogy épp itt lettek lehazaárulózva, háborús bűnösözve még olyan vitathatatlan érdemű elmék is, mint Hóman, Bethlen, Wass...
25/31 anonim válasza:
Kádárnak a kisujja többbet ér mint ez az egész pulykatollas garnitúra! Aki élt a Kádár-rendszerben, annak aztán magyarázhatnak az ilyen bérszakértők! Csak a mai fiatalokat sajnálom, hogy ilyen burzsuj történelemoktatással rontják meg őket.
26/31 Pro Patria válasza:
Kedves 19:51-es!
Kevésszer volt a magyar társadalom olyan egységes akaratú, mint a rendszerváltáskor.
27/31 anonim válasza:
Bizonyára akik azóta halálra fagytak, éhenhaltak, reménytelenségükben öngyilkosok lettek, vagy épp az utcán élik életüket és a kukákból ebédelnek, még véletlenül se bánták meg a bedőlésüket a burzsuj kapitalista szemfényvesztésnek... Pro Patria, ha már a mondandómra ennyit bírtál reagálni, akkor azért remélem azt is tudod, a magyar társadalom legalább ugyanilyen egységes volt akkor is, amikor a négy év jobboldali ámokfutás és az ország szétrablása után rájött, hogy csúnyán átverték, és a Kádár-rendszert visszasírva választotta meg kétharmaddal az MSZP-t. Az már más kérdés, hogy az "M" betűt elhagyó utódpárt legfeljebb emblémája színében volt méltó folytatója a kádárizmusnak.
28/31 anonim válasza:
Nem tudom olvasod e a Tórát és a tízparancsolatot, de én mintha ott láttam volna, hogy ne ölj, ne lopj, más tulajdonát ne kívánd... ha teszel az egészre, mert ezt úgyis csak a "zsidók" írták, akkor felvilágosítalak, hogy a szittya árja magyar keresztyén kultúra, tekintve hogy KERESZTYÉN, ugyan ezeken az alapokon nyugszik. Nos még mindig kérdés hogy mit vétettek? (Teleki kivétel, Ő talán tényleg akart még valami jót is)
29/31 anonim válasza:
Szerintem mind jót akartak, csak mást tekintenek jónak a nacionalista és mást az internacionalista agyúak. Ezt az országot már mindkét tábor rontotta és javította is. Az említett uraknak is vannak érdemei és hibái is. Akit pedig sorsa magasra juttat, annak a tévedéseit a tahóbb politikai ellenfelei hazaárulásnak minősítik, és szobrukat meggyalázzák.
30/31 Pro Patria válasza:
00:40
Miben gyilkos, tolvaj akár Teleki, akár Wass, akár Hóman vagy Nyirő, hm? Vagy Bethlen? Hol vétettek a Tízparancsolat ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!