Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vesszen Trianon?!

Vesszen Trianon?!

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy az 1919-ben milyen szörnyűség történt országunkkal.Az egyik ismerősömtől azt hallottam, hogy Orbán Viktor tett egy olyan kijelentést miszerint:"Ha esetleg 2016 után is hatalmon maradnak 2019-ben vissza veszi az elcsatolt területeket." Nem tudom, ti hallottátok-e? De ez elég érdekes. Ahhoz, hogy vissza szerezzük az elcsatolt területeket konkrétan háborúra lenne szükség, márpedig had színtéren nem nagyon lehet mire büszkének lenni...
2012. okt. 5. 18:11
1 2
 1/16 Dick Esmen ***** válasza:
66%
Inkább csatoljuk vissza!
2012. okt. 5. 18:14
 2/16 anonim ***** válasza:
31%
Ha ez így lenne még adnék is nekik voksot de mivel ezt ha mondta is lehetetlen így nem kapnak, egy évre mondta volna?Ennél azért több esze van... Egy év alatt lelehetne zavarni egy kis vitát melyben PÉNZÉRT akár vissza kaphatnánk Kárpátalját, Burgenlandot és a Mura-vidéket még egy alatt egy nagy csetepaté és ha minden jó miénk Felvidék/Felföld kinek, hogyan tetszik, még egy év ha össze-fogunk Bulgáriával akkor miénk Erdély... még egy év Horvátország, még egy év és miénk Vajdaság ez pedig 5 év még akkor is ha minden patentul megy amúgy sem hiszem, hogy ilyet mondott volna...
2012. okt. 5. 18:17
 3/16 anonim ***** válasza:
10%
18.17-es vagyok, amúgy linkelnél valamit?
2012. okt. 5. 18:18
 4/16 anonim ***** válasza:
10%

[link]

ez van a linkre ez vagy 22 hónapos...

2012. okt. 5. 18:21
 5/16 A kérdező kommentje:

Amint mondtam egyik ismerősömtől hallottam.

Hirtelen ezt találtam:

[link]

2012. okt. 5. 18:24
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
bla-bla
2012. okt. 5. 18:25
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Orbánt az igazmondás nagymesterének tartjuk...
2012. okt. 5. 18:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg már nincs érvényben a Trianoni békediktátum de ha mégis akkor sem fogják azt mondani a szlovákok ja bocs akkor húzzunk innen ez már tiétek, se a románok se a szerbek se a szlovákok...
2012. okt. 5. 18:29
 9/16 Shai-Hulud ***** válasza:
82%

"Ahhoz, hogy vissza szerezzük az elcsatolt területeket konkrétan háborúra lenne szükség"

Konkrétan a folyamatos fülkeforradalom és szabadságharc után is kell valahol harcolni, nem? Viktortól már megszoktuk, hogy neki az egész élete csak küzdelem és hadakozás, ő folyamatosan háborút vív valaki ellen.

(Már néhány éve a saját nemzete ellen.)

Kár, hogy a többi ország kb. felmosná velünk a Kárpát-medencét...

2012. okt. 5. 18:34
 10/16 anonim válasza:
100%
Az emberek már nem harcolni fognak, hanem éhenhalni tönkremegyünk a trianon meg már rég veszett ügy nekünk (Magyarország csonkaország) és ez is marad sőt még csóró is
2012. okt. 5. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!