A "Vesszen trianon! " kijelentés szélsőségesnek számít?
Tehát ha június 4-én az iskolában ezt mondom egy tanár előtt akkor megszid? Persze attól is függ hogy a tanár milyen beállítottságú. Szóval ez jobboldali és szélsőségesnek számít?
Nem kérek kioktatást és történelemórát, csak válaszokat. Eldöntöttem hogy én melyik oldalt pártolom, amit most nem szeretnék elárulni, csak kíváncsiságból kérdezem.
Köszönöm!
Az utolsó tök jól leírta:D Igen, nekem sem a szélsőséges jutott először eszembe, inkább az, hogy ostoba. Azt veszem észre, hogy az emberek nagy részének fogalma sincs a trianoni döntés körülményeiről, de azért ugrál, mert "ilyen nemzeti tragédiát nem látott a világ, ezt nem lehet szó nélkül hagyni". Ha valamit ennyire szélsőségesen rossznak állítanak be és köze van a politikához, az nekem egyébként mindig gyanús. Mindig minden történetnek több oldala van. Én például baromira meglepődtem, amikor megtudtam, hogy abban az időben bizony már minden elcsatolt területen nemzetiségi többségű volt a lakosság. Azt, hogy úgy működjön a sok nemzet együttélése, mint mondjuk Svájcban, nem tűnt túl valószínűnek.
"Nem kérek kioktatást és történelemórát, csak válaszokat. Eldöntöttem hogy én melyik oldalt pártolom, amit most nem szeretnék elárulni, csak kíváncsiságból kérdezem."
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, mielőtt bármilyen kérdésben eldöntöd, hogy milyen oldalt pártolsz, tudj meg lehetőleg mindent róla és vizsgáld meg minden lehetséges szempontból. Biztos vagy benne, hogy elég jól ismered a kérdést ahhoz, hogy állást foglalj és ne csak egy újabb nemzeti érzésektől és hormonoktól fűtött ifjú titán nagymagyar legyél, aki önkényesen igazságot akar osztani így 92 év távlatából? Én pl. a mai politikában nem merek állást foglalni, nem merek pártokkal szimpatizálni, mert tudom, hogy annyira nem látom át, mik történnek, annyira nincs lehetőségem a felszínen és a média által keltett hazugságokon túllátni, hogy ostobaság lenne állást foglalnom.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!