Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz azzal a 40ezer emberre...

Nem dávid kérdése:

Mi lesz azzal a 40ezer emberrel aki játékipar beszüntetése végett veszítette el munkáját?

Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 02:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
14%
Majd mennek közmunkára, merthogy munkát nem fognak találni az biztos.
2012. okt. 4. 09:49
 12/14 anonim ***** válasza:
46%
Ti semmit sem tanultok? A játékgépek rengeteg hasznot hoznak. Miért szüntetnék be őket? Az viszont nem mindegy, kinek hozzák a hasznot. Ebben kell sürgősen változtatni. A 40 ezer már csak hab a tortán, hogy a valódi dolgok helyett legyen min rágódni a népnek.
2012. okt. 4. 11:24
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

Egyelőre még nem veszítették el, csak majd fogják (már ha valóban tényleg annyi ember el fogja veszíteni az állását).

Amúgy meg szerintem ezeket butaság volt megszűntetni, most azt mondják indoknak, hogy azért kellett, mert állítólag volt olyan nyerőgép, amely 10 családot tett tönkre. Hát könyörgöm, nem maga a nyerőgép tehet arról, hogy van egy hülye, aki a pénzét azon veri el. Én mindig csak pár Ft-ot használtam el ezeken a gépeken, és félévente jó, ha egyszer játszottam rajtuk (sosem nyertem). De ha éreztem, hogy már kezd sok lenni, mindig tudtam megálljt parancsolni magamnak!

Volt egy olyan nevetséges indok is, hogy nemzetbiztonsági okokból kellett betiltani a nyerőgépeket, de amikor rákérdeztek, hogy mit jelent ez, nem adtak rá választ.

2012. okt. 4. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
A hír kacsa a kocsmai játékgépek beszüntetésével még senki sem vesztette el a munkáját a kaszinók sem zártak be mivel, ott meg lehet pókerezni stb..
2012. okt. 4. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!