Mi lenne, ha ilyen lenne a játékipar?
1.:Csak olyan játékok jönnének ki,mint például a Serious Sam vagy a Lollipop Chainsaw.
2.:A fejlesztők nem foglalkoznának a grafikával.
3.: Nem lennének konzolok és csak PC-re készülnének játékok(de ha lennének konzolok,akkor mindegyik konzolos játék kapna PC-s portot).
Kíváncsi vagyok a véleményetekre,mert a Skype barátom szerint a mai játékok egyre rosszabbak lesznek és a mai fejlesztők csak a grafikával foglalkoznak.
A barátod csak irigykedik, hogy konzolokra jönnek ki a legjobb játékok.
A grafika egy fontos dolog szerintem.
Manapság is jönnek ki jó játékok, lásd The Walking Dead széria aminek részeit fillérekért meglehet kapni. Ott van a Limbo. Amnesia, Deus Ex is nagyon jó játék. Ezek mind vannak PC-re és konzolra is kivéve az Amnesia.
A Serious Sam szerintem egy rakás f*s, az eleje még jó meg izgalmas, aztán annyiról fog szólni a játék hogy egy helyben állsz egy nagy aréna közepén és csak jönnek és jönnek a szörnyek.
A Lollipop Chainsaw-ról nem tudok véleményt mondani.
A legjobb fejlesztők szvsz manapság sem a grafikával foglalkoznak, mégis ők adják ki a legjobb játékokat mint pl: Telltale Games. Szerintem ez a legjobb játékfejlesztő csapat.
Azt se vetem meg akinek a grafika a fontos, de egy játékban nem csak az a lényeg.
Általában a buta codosok mondják rá minden játékra ami kicsit is rosszabbul néz ki hogy "jajj de szar, jajj de hülye vagy hogy ezzel játszol". Még én vagyok a hülye amikor ő minden évben megveszi a legújabb codot ami egy kicsit se változott az előző évihez képest csak beleraktak még 5 pályát és akkor ezt vedd meg tizenötezerért. Persze akinek nem inge ne vegye magára...
az elso rossz otlet, mar reg megbukott volna a jatekipar,
a #2 kijavitanam: nem csak a grafikaval foglalkoznanak
nem mondom, most is adnak ki jo jatekot, de sokan csak annyit tudnak felmutatni hogy "hu milyen grafika b+"
a #3 az elso resze meg ugy ahogy, a masodik resze nagy zurzavar lenne, a portolas es a multiplatform tokeletes kene legyen
barátodnak igaza van .. nézd meg az új need for speed-eket pl.. oké jó a run is jó jó..
de hol van a régi underground 1-2 höz képest? meg a most wantedhez képest?!...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!