Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit kell tennem ha én is...

Mit kell tennem ha én is szeretnék Magyarországon létrehozni egy félkatonai szervezetet?

Figyelt kérdés

Már van egy szekérkassal... arra gondoltam, hogy én is csinálok egyet. Van erre lehetőségem? Tiltja ezt valami törvény?

Mondjuk egy lovagrendet vagy valami ilyesmit... hmm.

2012. okt. 3. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Eszem ágában sincs, hogy kiábrándítsalak, vagy lbeszéljelek terveidről, de ami azt illeti, el sem tudod képzelni, hogy micsoda pokoli munka egy ilyet megalkotni és működtetni. Ahhoz, hogy értelme legyen, rengeteg féle területen van szűkség nagyon magas szintű ismeretre és rengeteg szakképzett és megbízható embert igényel a feladat. Különféle önvédelmi sportok edzőire, alapos kiképzői szintű terepharcászati, épületharcászati, városharcászati ismeretekre, térképészeti ismeretekre, és még napestig sorolhatnám, hogy mire és akkor még a tagságról nem is beszéltünk. Még nagyon gyakorlott, összeszokott embereknek is nehéz feladat egy ilyen közösség fenntartása.
2012. okt. 4. 02:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező #9-es kommentjéhez: nosza kapj lóra (kapsz kölcsön), mit gondolsz, mit oldanál meg? Szétcsapsz a renitensek között? Hogy döntöd el, ki az? És ha szétcsapsz, attól valami változik? Na jó lesz néhány halott, aztán? Gondolod, hogy bármi változna? Ha tiéd lenne a magyar gárda, ifjú gárda, bolsevik gárda, összes gárda. Mit tennél, ami megoldaná a problémádat?

Kevés gondolkodással hamar rájöhetsz, tanulni kéne, hogy ne verhessenek át, hogy észrevedd, hogyan tudsz bármilyen körülmények között addig élni,míg változtatni tudsz rajta. Hogy láthasd, meg kellene győznöd a többi embert az együttműködésről, de lehet, hogy ehhez előtte sok mindenre meg kell tanítanod őket.

Röviden, hogy saját kezedbe vedd sorsodat, de ne erőszakkal, mert abba te is belehalhatsz. Együttműködéssel. Ezt nem könnyű megtanulni.

2012. okt. 4. 11:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Engem mondjuk az érdekelne, hogy olyasmi contractor céget mint amilyenek Irakban és Afganisztánban is müködnek, olyat lehetne itt nálunk létrehozni.

(Ugyanis ezen cégek szinte kivétel nélkül nyugati, demokratikus országban bejegyzett cégek. usa, anglia, dél-afrikai közt)

2012. okt. 4. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!