Orbán miért nem a tartósítókat tiltja be?
Figyelt kérdés
Vagy így nem tűnik fel hogy mibe pusztul a Magyar.2012. okt. 3. 16:25
1/13 anonim válasza:
Miért annyira önállótlanok egyesek, hogy még azt is a Miniszterelnök bácsitól várják, hogy megmondja mit tömjenek magukba?
Nem kötelező most sem tartósítószeres ételt venni...
2/13 anonim válasza:
Mert akkor minden megromlana. :)
3/13 anonim válasza:
én azt mondom a folyamat elindult ... transzzsír betiltása is helyes döntés volt! Lehet idővel bővül a kör!
4/13 anonim válasza:
A sót meg a szalicilt is tiltsák be!
5/13 anonim válasza:
tiltsák be az életet is.. úgyis hamarosan mindenki éhenhal. előzzük meg!
6/13 Komplikato válasza:
"Mert akkor minden megromlana. :)"
Azért sóval, cukorral, ecettel, olajjal, alcohollal és légmentes csomagolással, valamint hőkezeléssel, szárítással és fagyasztással azelőtt is elég jól lehetett tartósítani. Csak nem döglöttél bele.
Én az összes kaja adalékot betiltanám.
7/13 anonim válasza:
Az E301-et is?
Én azzal kezdeném!
8/13 Komplikato válasza:
Nem hat meg, hogy "ártalmatlan" adalékként hivatkoznak rá. Gyerek kajába NE tegyenek semmilyen mesterséges sz*rt sem, még mű vitaminokat SE!
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
"A sót meg a szalicilt is tiltsák be!"
A szalicil fájdalomcsillapító te marha! Esetleg az ételekből tiltsák ki, de érd be azzal, hogy a morfium be van teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!