Miért hiszik, itt a Gyíkon az emberek, hogy az EU-ban Magyarországnak a legrosszabb?
Amikor a kukázás olyan elterjedt jelenséggé vált Spanyolországban, hogy az egyik spanyol város élelmiszer áruháza lakatokat szereltetett a szemetesekre, „közegészségügyi megelőző intézkedésként”?
Dél Itália és Görögország sincs jobb helyzetben.
Persze most a legmeglepőbb Szlovénia helyzete:
Vagy amikor már lehetőségként számolják, hogy Franciaország az EU periféria országai közé léphet (mint Spanyolország, Portugália, Görögország, Olaszország)
Tény, hogy Magyarország a végén kullog. De az ilyen hülyeségek a GYÍKon minthogy már Szerbia is lekörözött minket, ez már sérti a hazaszeretetem.
#11. Tényleg nem találkoztunk még. Én elégedett vagyok a sorsommal. Egy csomó dologgal nem, de ez szükséges, mert ez visz előbbre (például tegnap a vízcsappal voltam elégedetlen, de már meggyógyult - hála nekem). Amivel talán mégis kevéssé vagyok elégedett, az a GYK. Itt is néhány kérdés és válasz. Mert elfogult, prekoncepcionális, vagdalkozó.
Kedves kérdező, mondok ellenpéldát. Én itt nem hiszem, hogy Magyarországnak a legrosszabb. Nemcsak nem hiszem, hanem meg is tudnám indokolni (kicsit hosszú lenne, statisztikák, adatok - de ezt se hinnék el sokan). Sőt, jó néhány ismerősöm is ugyanezt gondolja.
Csak a sültgalamb váróknak nagyobb a hangjuk. Ebben a válaszban rögtön az okot is megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!