Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik, itt a Gyíkon az...

Miért hiszik, itt a Gyíkon az emberek, hogy az EU-ban Magyarországnak a legrosszabb?

Figyelt kérdés

Amikor a kukázás olyan elterjedt jelenséggé vált Spanyolországban, hogy az egyik spanyol város élelmiszer áruháza lakatokat szereltetett a szemetesekre, „közegészségügyi megelőző intézkedésként”?

[link]

Dél Itália és Görögország sincs jobb helyzetben.

Persze most a legmeglepőbb Szlovénia helyzete:

[link]

[link]

Vagy amikor már lehetőségként számolják, hogy Franciaország az EU periféria országai közé léphet (mint Spanyolország, Portugália, Görögország, Olaszország)

[link]

Tény, hogy Magyarország a végén kullog. De az ilyen hülyeségek a GYÍKon minthogy már Szerbia is lekörözött minket, ez már sérti a hazaszeretetem.

2012. okt. 2. 21:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Azért mert a magyar ember mindig szeretett sírni. Én soha életemben nem láttam még itt olyan embert, aki elégedett lett volna. Akármilyen jól is él.

És igazad van, rengeteg külföldi emberrel levelezek, és a helyzet mindenhol romlik. És minden országban arról ábrándoznak az emberek, hogy elmennek külföldre, és ott kolbászból van a kerítés. Írtak nekem ilyen spanyolok, porgutálok, argentínok, de amin a leginkább meglepődtem, még holland is volt ilyen.

2012. okt. 2. 22:13
 12/21 A kérdező kommentje:

"Attól, hogy másutt is szar nekünk nem lesz jobb. Mellesleg ....."

A kérdésben, oda írtam, hogy "Tény, hogy Magyarország a végén kullog"

De remélem nem úgy értetted a felsorolt országokat, hogy szárnyal a gazdaságuk.

Éves szinten az eurózóna országai közül (augusztusi adatok) Németország (+0,3%), Szlovákia (+0,7%), Hollandia és Ausztria (+0,2%) mutattak növekedést, Franciaország stagnál, a többi tagországé Görögországot leszámítva 0,2 százalék és 1,2 százalék közti mértékben csökkent.

2012. okt. 2. 22:16
 13/21 A kérdező kommentje:

az előbbi rövid válaszom és augusztusi adatok forrása:

[link]

2012. okt. 2. 22:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Mert a GYÍKON GYÍKEMBEREK vannak -.-
2012. okt. 2. 22:18
 15/21 anonim ***** válasza:

"De remélem nem úgy értetted a felsorolt országokat, hogy szárnyal a gazdaságuk."

És akkor mi van ha stagnál? Nem mindegy, hogy hol stagnál a gazdaság, a sztratoszférában vagy a talajon. A közgazdászok aggódhatnak, de az átlag német, osztrák, angol, francia pont leszarja, neki egy fikarcnyit se lesz rosszabb azzal, hogy csak 0.5-öt emelkedik a GDP.

2012. okt. 2. 22:52
 16/21 A kérdező kommentje:

"És akkor mi van ha stagnál? " Lehet tévedek mert mindketten fáradtak vagyunk, de úgy látszik mintha félreértelmezted volna amit leírtam.

Nos mint leírtam az eurózónában éves szinten(augusztusi adatok szerint) 4 ország gazdasága növekszik, 1 ország stagnál, a többi recesszióban van.

És akkor mi van ha stagnál Franciaország?

Nos a kérdés megjegyzésében belinkeltem egy portfolio cikket Nouriel Roubini francia gazdaságról alkotott véleményéről (Nouriel Roubini, akit mindenki kritizált 2006-ban, amikor egy közelgő gazdasági világ válság-ról kezdett beszélni, mellesleg azóta elég sok helyre kap felkérést, de nincs ismeretem tévedéseiről)

2012. okt. 2. 23:06
 17/21 anonim ***** válasza:

"Én soha életemben nem láttam még itt olyan embert, aki elégedett lett volna. Akármilyen jól is él."

Hát pedig én elégedett vagyok. Az pedig, hogy sosem találkoztunk, rajtad legalább annyira múlott.

2012. okt. 2. 23:58
 18/21 anonim ***** válasza:

"Én soha életemben nem láttam még itt olyan embert, aki elégedett lett volna. Akármilyen jól is él."

Én elégedett vagyok szintén, de nagyon is értem, hogy mire céloztál. Mostmár sokszor tényleg idegbaj közeli állapotba kerget hallgatni, ahogy sír a sok paraszt. Egyszerűen elegem van belőlük. Nem mellesleg ahány nagy "nyugatost" ismertem, mind úgy végezte, hogy hazaköltözött aztán elkezdett áradozni arról, hogy milyen jól megy odakinn. A következő ilyentől esküszöm meg fogom kérdezni, hogy ha olyan faszán megy odakinn, akkor mi a ****ért kellett hazajönnöd? - Jaaa, hogy nem tudtál megélni odakinn? :)

2012. okt. 3. 00:18
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

"Szebb jövőt!

"

Több intelligenciát!

2012. okt. 3. 06:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert nem éltek más országokban.
2012. okt. 3. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!