Miért hiszik, itt a Gyíkon az emberek, hogy az EU-ban Magyarországnak a legrosszabb?
Amikor a kukázás olyan elterjedt jelenséggé vált Spanyolországban, hogy az egyik spanyol város élelmiszer áruháza lakatokat szereltetett a szemetesekre, „közegészségügyi megelőző intézkedésként”?
Dél Itália és Görögország sincs jobb helyzetben.
Persze most a legmeglepőbb Szlovénia helyzete:
Vagy amikor már lehetőségként számolják, hogy Franciaország az EU periféria országai közé léphet (mint Spanyolország, Portugália, Görögország, Olaszország)
Tény, hogy Magyarország a végén kullog. De az ilyen hülyeségek a GYÍKon minthogy már Szerbia is lekörözött minket, ez már sérti a hazaszeretetem.
"Mert gyk-n szinte csak Jobbikosok vannak."
Tehát a jobbikos szélsőséges nacionalisták terjesztik, hogy szar a hazánk?
Ez már azért sem stimmel, mert szinte minden jobbikos hozzászólást 0%-ra szavaznak. Ehhez pedig elég sok "nem jobbikos" szükséges.
"Azért, mert az Euban mindenkinek rossz, de Magyarországot legalább ki lehet zsákmányolni."
Lehet rosszul tettem föl a kérdést.
Úgy értettem, miért hiszik ilyen sokan a gyíkon, hogy Magyarország gazdasági helyzete a legrosszabb?
"ismerősöm Spanyolországban ugyanolyan színvonalon él mint a válság előtt."
100%-ban lefogadom, hogy Magyarországon is találhatsz embereket akik azt mondják, hogy a nem élnek rosszabbul mint a válság előtt.
Főleg az afrikai, kis ázsiai egyetemisták, vagy a kínai bevándorlók, akik a hazai viszonyokhoz képest vígan megélnek.
A spanyol ismerősök ellenére, csak olyan híreket látok, hogy Spanyolország helyzete mennyire rosszabbodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!