Miért félnek az emberek a választási regisztrációtól? Talán azért, mert nem merik vállalni a felelősséget, vagy csak szeretnének beülni a mások által kikeresett székbe? Tudni akarom a véleményeteket!
Nos lehet, hogy nem voltam eléggé világos! Olyan településen lakom, ahol a véleményeket nem rejtik "véka" alá. Eléggé elterjedt manapság, hogy "én már nem megyek szavazni, mert úgy is az történik amit az okosok akarnak".
Persze ha egy törvény születik, ami neki is előnyös, ő is élvezője ennek. És semmit nem tett, (még szavazni sem ment el)e törvény megszületésének érdekében. Itt a bársonyszék!- S miért fél? Mert a hivatalban, vagy máshol,esetleg tudomást szereznek a pártállásáról, és hátránya származik belőle. Nem meri vállalni saját magát.
Én nem szeretnék regisztrálni, mert az olyan, mintha engedélyt kellene kérnem, hogy szavazhassak. Előre be kell jelentenem igényemet állampolgári jogaim gyakorlására.
De nem ezért nem megyek el szavazni, hanem azért, mert nekem teljesen mindegy, kit rángatnak dróton azok, akik valójában irányítják nem csak Magyarországot, de az egész világot, és akiket mi nem válthatunk le a fülkékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!