Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen dolog ez ami Kislétán...

Milyen dolog ez ami Kislétán történt?

Figyelt kérdés

Ma reggel megöltek egy cigányt(mit ne mondjak, nem nagyon érintett meg), most hallottam, hogy 100 millió forint a nyomravezetői díj. Mi az, hogy ennyire védjük a cigányokat? Kik ők?! Nem elég már, hogy az adófizetők pénzén élnek?! Bezzeg, ha egy magyart ölnek meg a CIGÁNYOK az nem baj, miért lenne már baj?! Szinte mindennap megölnek valakit a híradó meg csak akkor számol be erről ha fordítva történik. Jól tették hogy megölték.

Lelehet hurrogni emiatt, nem érdekel, de nagyon idegesít!

2009. aug. 3. 18:55
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
50%
22.14: Azért nem egészen így van. Olaszliszka régen volt, és egyedi eset. Ez egy sorozatgyilkosság. Már a hatodik halott van, és még több támadás. Az ilyen sorozatgyilkosságok mindig és mindenütt közfigyelmet kapnak. Mi a bajod ezzel? Volt már ilyen bolti sorozatgyilkosság Pesten, meg Szeged környékén, amikor lányokat gyilkoltak, arról is tudtunk, azzal is foglalkoztunk.
2009. aug. 3. 22:26
 32/59 anonim ***** válasza:
53%
Ezt a sorozatgyilkosságot honnan vetted?Mert a "jogvédőkön" és a roma politikusokon kívül nem állította senki,hogy ezek összefüggenek.
2009. aug. 3. 22:31
 33/59 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem is összefüggenek, pedig se roma se jogvédő se roma jogvédő nem vagyok.
2009. aug. 3. 22:37
 34/59 anonim ***** válasza:
55%
Onnan vettem a sorozatgyilkosságot, hogy ez teljesen logikus, minden épeszű ember lát összefüggést, és a rendőrség is ezt mondja. De ha mondjuk egy éven belül megölnének hat cirkuszi bohócot hasonló körülmények között, hasonló módszerrel, akkor az is sorozatgyilkosság lenne, és ezt tán még te is belátnád.
2009. aug. 3. 22:44
 35/59 anonim ***** válasza:
78%

22.14: Azért nem egészen így van. Olaszliszka régen volt, és egyedi eset. Ez egy sorozatgyilkosság. Már a hatodik halott van, és még több támadás. Az ilyen sorozatgyilkosságok mindig és mindenütt közfigyelmet kapnak. Mi a bajod ezzel? Volt már ilyen bolti sorozatgyilkosság Pesten, meg Szeged környékén, amikor lányokat gyilkoltak, arról is tudtunk, azzal is foglalkoztunk.

Uhh, ez aztán kemény :D

Olaszliszka nem volt régen, és nem egyedi eset, azóta is próbáltak már meglincselni embereket.. de hát az ugye természetesen más :)

Másrészről meg: honnan vetted ezt a barom sorozatgyilkosságot?! Az MTV-ben mondták vagy hol? :D

Mert először is, volt pár több gyilkosság is, de akkor tisztázzuk:

- a nyomok nem egyeznek

- a gyilkos/gyilkosok szokásai nem egyeznek

- ezekről az esetek nagy többségéről már kiderült, hogy nem rasszista indítékú volt, hanem a kedves UZSORA átka

- a bűnesetek mindegyikéhez szinte mindig másik fegyvert használtak, gépfegyver, sörétes puska, molotov koktél

Ha én sorozatgyilkos lennék, biztos nem ezt a népcsoportot gyilkolnám, akik amúgy is kereszttűzben vannak, és még nagyobb az esély, hogy elkapjanak..

2009. aug. 3. 22:46
 36/59 anonim ***** válasza:
91%

Másrészről meg úgy tudom, hívtak más az USA-ból is nyomozócsoportokat, akik ugye nem kell mondanom, 100x jobban kutatnak a magyar rendőrségnél, és eddig semmi nyom.

Szerintem az lesz a vége, hogy a romák bosszúból megölték egymást.. :)

2009. aug. 3. 22:49
 37/59 anonim ***** válasza:
48%
22.46/49: Kösz, ez árnyalta a képet. De én akkor is természetesnek, és nem (csak) manipulációnak tartom, hogy ilyesmikre rávetül a közfigyelem.
2009. aug. 3. 22:55
 38/59 anonim ***** válasza:
89%
Értelek, de szerintem (sajnos, mert így kiderül csomó gyilkos van) csak a molotov koktélosak egyeznek. Volt fenn egy kép az egyik nemrégiben megölt roma emberről, az egyáltalán nem nézett ki cigánynak, őt csak felfújták pl.
2009. aug. 3. 23:11
 39/59 anonim ***** válasza:
84%

A KORMÁNY A FELELŐS!Nem csak a mostani,nahem mindegyik!

Miért kellett hagyni,hogy idáig fajuljanak az ellentétek.

Nézzetek szét a rendőrök között. Fiatal 50-60 kilós lányok,fiatal fiúk,aki végig sem mernének menni egy olyan falu utcáján,ahol a lakosság magas %-ban roma.

Hibás a kormány,mert elengedi, már elég régóta a 25 év szolgálati időt letöltött, talán még tekintéllyel rendelkező rendőreit.

A rendőr szó számomra azt jelenteni: a REND ŐRE! Igen, most mosolyogtam:( Nézve a hírekben bemutatott külföldi balhékban, tüntetésekben szolgálatban lévő rendőrök "lehetőségeit" , hát itt is engedném,hogy jól pofánvágják,gumibottal elverjék az arra "érdemes" balhézókat, de az a baj,hogy egy rendőr ma Magyarországon azt sem tudja,hogy ilyen helyzetben mit kell tennie. Draskovics miniszter még értelmesen beszélni sem tud,nemhogy összefogná az egész apparátusát.Nem odavaló!!!! Nincs Mo-on egy olyan ember,aki ALKALMAS lenne? Nincsenek jogászaink,akik elfogadható, szigorú törvényeket alkotnának annak érdekében,hogy egy élhető,biztonságos országban élhessünk? Ehhez kell egy adag bátorság, kimondani,hogy hol, mit hibázunk ebben a tökéletes demokráciában.Jogai mindenkinek vannak,ezt kimondja az alkotmány, de kötelességei is, melyekről soha nem beszél senki.Menjen Draskovics, mert nem végzi jól a dolgát, de választani olyan embert kell, aki tudná,hogy mi lenne a feladata és nem azt várná,hogy megmondják.

2009. aug. 4. 08:46
 40/59 anonim ***** válasza:
89%

22:26-os!

Szerintem Olaszliszka nem volt annyira régen, és azóta nem sok kellett volna hozzá, hogy ugyanott rendőrt is lincseljenek (az egyik zsarutól még a stukkerét is elvették, és ráfogták). Ennek fényében nem beszélhetünk egyedi esetről, főleg azért nem, mert nem egy híradás szólt arról, hogy "...csak a kiérkező rendőrök miatt nem lincseltek ismét meg egy autóst...".

Például molotov-koktélt dobtak szintén romákra Boldogkőváralján, ahol a háttérben családi viszály állt. A pécsi kézigránátos gyilkosságnál sem rasszizmus volt az ok, hanem személyes dolog, mivel az elkövetők ismerték az áldozatokat. A tarnadobi lövöldözésről is kiderült, hogy nincs rasszista indíték, mivel a gyanusítottak szintén a cigányok közül kerültek ki. Szóval az éremnek két oldala van, jó magyar szokás szerint pedig csak az egyiket kell reklámozni.

2009. aug. 4. 09:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!