Milyen dolog ez ami Kislétán történt?
Ma reggel megöltek egy cigányt(mit ne mondjak, nem nagyon érintett meg), most hallottam, hogy 100 millió forint a nyomravezetői díj. Mi az, hogy ennyire védjük a cigányokat? Kik ők?! Nem elég már, hogy az adófizetők pénzén élnek?! Bezzeg, ha egy magyart ölnek meg a CIGÁNYOK az nem baj, miért lenne már baj?! Szinte mindennap megölnek valakit a híradó meg csak akkor számol be erről ha fordítva történik. Jól tették hogy megölték.
Lelehet hurrogni emiatt, nem érdekel, de nagyon idegesít!
22.14: Azért nem egészen így van. Olaszliszka régen volt, és egyedi eset. Ez egy sorozatgyilkosság. Már a hatodik halott van, és még több támadás. Az ilyen sorozatgyilkosságok mindig és mindenütt közfigyelmet kapnak. Mi a bajod ezzel? Volt már ilyen bolti sorozatgyilkosság Pesten, meg Szeged környékén, amikor lányokat gyilkoltak, arról is tudtunk, azzal is foglalkoztunk.
Uhh, ez aztán kemény :D
Olaszliszka nem volt régen, és nem egyedi eset, azóta is próbáltak már meglincselni embereket.. de hát az ugye természetesen más :)
Másrészről meg: honnan vetted ezt a barom sorozatgyilkosságot?! Az MTV-ben mondták vagy hol? :D
Mert először is, volt pár több gyilkosság is, de akkor tisztázzuk:
- a nyomok nem egyeznek
- a gyilkos/gyilkosok szokásai nem egyeznek
- ezekről az esetek nagy többségéről már kiderült, hogy nem rasszista indítékú volt, hanem a kedves UZSORA átka
- a bűnesetek mindegyikéhez szinte mindig másik fegyvert használtak, gépfegyver, sörétes puska, molotov koktél
Ha én sorozatgyilkos lennék, biztos nem ezt a népcsoportot gyilkolnám, akik amúgy is kereszttűzben vannak, és még nagyobb az esély, hogy elkapjanak..
Másrészről meg úgy tudom, hívtak más az USA-ból is nyomozócsoportokat, akik ugye nem kell mondanom, 100x jobban kutatnak a magyar rendőrségnél, és eddig semmi nyom.
Szerintem az lesz a vége, hogy a romák bosszúból megölték egymást.. :)
A KORMÁNY A FELELŐS!Nem csak a mostani,nahem mindegyik!
Miért kellett hagyni,hogy idáig fajuljanak az ellentétek.
Nézzetek szét a rendőrök között. Fiatal 50-60 kilós lányok,fiatal fiúk,aki végig sem mernének menni egy olyan falu utcáján,ahol a lakosság magas %-ban roma.
Hibás a kormány,mert elengedi, már elég régóta a 25 év szolgálati időt letöltött, talán még tekintéllyel rendelkező rendőreit.
A rendőr szó számomra azt jelenteni: a REND ŐRE! Igen, most mosolyogtam:( Nézve a hírekben bemutatott külföldi balhékban, tüntetésekben szolgálatban lévő rendőrök "lehetőségeit" , hát itt is engedném,hogy jól pofánvágják,gumibottal elverjék az arra "érdemes" balhézókat, de az a baj,hogy egy rendőr ma Magyarországon azt sem tudja,hogy ilyen helyzetben mit kell tennie. Draskovics miniszter még értelmesen beszélni sem tud,nemhogy összefogná az egész apparátusát.Nem odavaló!!!! Nincs Mo-on egy olyan ember,aki ALKALMAS lenne? Nincsenek jogászaink,akik elfogadható, szigorú törvényeket alkotnának annak érdekében,hogy egy élhető,biztonságos országban élhessünk? Ehhez kell egy adag bátorság, kimondani,hogy hol, mit hibázunk ebben a tökéletes demokráciában.Jogai mindenkinek vannak,ezt kimondja az alkotmány, de kötelességei is, melyekről soha nem beszél senki.Menjen Draskovics, mert nem végzi jól a dolgát, de választani olyan embert kell, aki tudná,hogy mi lenne a feladata és nem azt várná,hogy megmondják.
22:26-os!
Szerintem Olaszliszka nem volt annyira régen, és azóta nem sok kellett volna hozzá, hogy ugyanott rendőrt is lincseljenek (az egyik zsarutól még a stukkerét is elvették, és ráfogták). Ennek fényében nem beszélhetünk egyedi esetről, főleg azért nem, mert nem egy híradás szólt arról, hogy "...csak a kiérkező rendőrök miatt nem lincseltek ismét meg egy autóst...".
Például molotov-koktélt dobtak szintén romákra Boldogkőváralján, ahol a háttérben családi viszály állt. A pécsi kézigránátos gyilkosságnál sem rasszizmus volt az ok, hanem személyes dolog, mivel az elkövetők ismerték az áldozatokat. A tarnadobi lövöldözésről is kiderült, hogy nincs rasszista indíték, mivel a gyanusítottak szintén a cigányok közül kerültek ki. Szóval az éremnek két oldala van, jó magyar szokás szerint pedig csak az egyiket kell reklámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!