Milyen dolog ez ami Kislétán történt?
Ma reggel megöltek egy cigányt(mit ne mondjak, nem nagyon érintett meg), most hallottam, hogy 100 millió forint a nyomravezetői díj. Mi az, hogy ennyire védjük a cigányokat? Kik ők?! Nem elég már, hogy az adófizetők pénzén élnek?! Bezzeg, ha egy magyart ölnek meg a CIGÁNYOK az nem baj, miért lenne már baj?! Szinte mindennap megölnek valakit a híradó meg csak akkor számol be erről ha fordítva történik. Jól tették hogy megölték.
Lelehet hurrogni emiatt, nem érdekel, de nagyon idegesít!
SZÉGYELLJÉTEK MAGATOKAT, DE MÉLYSÉGEN! Névtelenül, arctalanul szájkaratézó kis bunkók! Ilyenek nem valók az életre!
Nézz szét az életben, tudod menj ki az utcára, szinte mindenki a cigányokat szidja, okkal..
na persze, nagy tömegben, mert egységben az erő... Egyedül felvállalnád? Nem, ugye?
Így van, egységben az erő, én csak azt képviselem amit a többség.. :)
Viccet félretéve engem nem nagyon izgatnak az ilyen dolgok, ugyanis nem itt szeretném leélni az életem, míg ilyenek a körülmények.
Talán elfelejtetted az olaszliszkai gyilkosságot? Ott egy magyart öltek meg,és sokáig vezető hír volt.
Megölni bárkit bűn,akármilyen nációjú.Akit most megöltek, az tehet a te rokonod elleni támadásról?Tőlem lopott már magyar ember,ezért tegyelek téged felelőssé?Nem szabad általánosítani.A gyilkos az gyilkos, az áldozat az áldozat,akár magyar,akár cigány,akár kínai.
Kedves Kérdező!
"Jól tették hogy megölték."
Te normális vagy??? Egyetlen ember meggyilkolása sem jó dolog! Gondolom nem ez a család rabolta ki, szúrta le, ölte meg az ismerőseiteket! Jó dolog, egy ártatlan család halála? Ha magyart ölnek, ha cigányt, egyik sem jó dolog, sőt borzalmas.
Cigány és cigány Magyar és magyar közt van különbség
mint két fajban van férgese
!
Embert ölni bűn. Magyart, zsidót, cigányt, mindegy.
Rasszista indítékokkal dobálózni pedig baromság, amíg egyértelműen ki nem derül maga az OK. Már nem azért, de naponta halnak meg emberek, mi a frászkarikáért kell ezt az esetet kiemelni? Rasszista indítékot miért csak ilyen eseteknél vizsgálnak? Miért nem keresnek rasszista indítékot egy nem cigány meggyilkolásánál? Például az antirasszisták miért nem háborogtak egy olaszliszkai eset után? A hülye média egyoldalúan tudósít, miért is várnánk mást? Ha engem megkéselne vagy ledurrantana valaki, akkor rasszista indíték szóba sem kerülhet, és a híradások elintéznének nagyjából 3 mondatban. Na pont az ilyen "eljárás" miatt hánynom kell az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!