Milyen dolog ez ami Kislétán történt?
Ma reggel megöltek egy cigányt(mit ne mondjak, nem nagyon érintett meg), most hallottam, hogy 100 millió forint a nyomravezetői díj. Mi az, hogy ennyire védjük a cigányokat? Kik ők?! Nem elég már, hogy az adófizetők pénzén élnek?! Bezzeg, ha egy magyart ölnek meg a CIGÁNYOK az nem baj, miért lenne már baj?! Szinte mindennap megölnek valakit a híradó meg csak akkor számol be erről ha fordítva történik. Jól tették hogy megölték.
Lelehet hurrogni emiatt, nem érdekel, de nagyon idegesít!
ezt nem hiszem el!
megölnek egy anyát, súlyosan megsebesítenek egy kislányt, és egyesek nem szégyellik magukat itt cigányozni, meg hörögni, hogy "bezzeg, ha magyart"...
elképesztő....
mindenesetre addig is, amíg egy jobb érzésű modi nem törli ezt az egész mocskot, addig szorgalmasan mentem az oldalt, hogy majdan meg tudjam a gyerekeimnek mutatni, hogy ilyen emberek is éltek valamikor, régen...
ezt nem hiszem el!
megölnek egy anyát, súlyosan megsebesítenek egy kislányt, és egyesek nem szégyellik magukat itt cigányozni, meg hörögni, hogy "bezzeg, ha magyart"...
elképesztő....
mindenesetre addig is, amíg egy jobb érzésű modi nem törli ezt az egész mocskot, addig szorgalmasan mentem az oldalt, hogy majdan meg tudjam a gyerekeimnek mutatni, hogy ilyen emberek is éltek valamikor, régen...
Tudod az a baj, hogy egy szimpla gyilkosság, amelyben megöltek egy romát.. és? Mit kell ennyire felfújni?
A magyarok közül naponta halnak meg gyilkosságok áldozataként.. nem feltétlenül cigányok követik el, de azok semennyi visszangot nem kapnak.
A kérdezővel egyetemben hány válaszoló merne arccal, vagy legalább fényképpel hasonlót mondani, megjelentetni, egy oldalra feltenni a válaszát?
Ja, gondoltam, hogy így már egy sem!
SZÉGYELLJÉTEK MAGATOKAT, DE MÉLYSÉGEN! Névtelenül, arctalanul szájkaratézó kis bunkók! Ilyenek nem valók az életre!
igen, még jó, hogy tudtok olvasni, nem érdekel a lehurrogás!
nem sajnáltatom magam, de kit érdekel hogy majd nem megölték a rokonom?! ennyi erővel kit érdekel hogy megöltek egy cigányasszonyt?! még is ez megy mindenhol. hát akkor ne érdekeljen senkit semmi. kit érdekel mi lesz itt. már nem azért, de mondjuk ha egy magyar családot gyilkolnak meg, őket ki sajnálja?! ők is meghaltak csak nem hozzák le hírnek! már nem értelek titeket.
20:27-es egyet értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!