Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lehet az a balliberális...

Ki lehet az a balliberális politikus aki eséllyel indulhat Orbán ellen 2014-ben?

Figyelt kérdés
Vajon lesz baloldali összefogás, vagy lesz több önjelölt ballib kiskirály akik megosztják a szavazótábort és a fidesz hátradőlve szerez ismét kétharmadot.
2012. szept. 23. 22:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
49%
Hát igen ..Sajnos ilyen a tipikus magyar balos és ballibsi "hazafi" észjárása. Nem az a fontos neki, hogy jó legyen az országnak és jó legyen a megítélésünk, hanem hogy neki és a holdudvarának jó legyen és igaza legyen és hatalma legyen, annak az árán is ,hogy az országnak és a megítélésének rossz.. igen, több mint 100 éve tudjuk már, hogy ti nem a nemzetbe gondolkodtok, hanem osztályban, nagyobb haver a ruszki komcsi is, mint egy magyar jobboldali..
2012. szept. 24. 00:11
 22/28 anonim ***** válasza:
53%

- Legutóbb Orbánra szavaztam, de az egész választása hazugságra épült: elszámoltatás, rendcsinálás 2 hét alatt, 1 millió új munkahely, stb.

- Az mszp kizárva, ők már megmutatták, hogy kell megduplázni az államadósságot. Azt csodálom, hogy még nem ül mind börtönben!

- Az lmp a budapesti zsidópárt, budapesten kívül szinte senki nem szavaz rájuk.

- Marad a Jobbik. A programjuk nem rossz, a céljaikkal teljesen egyet lehet érteni, a módszereiken lehet talán fogást találni.

2012. szept. 24. 07:06
 23/28 anonim ***** válasza:
53%
A Magyar politikai palettán egy ember van aki konkrét számokkal bizonyíthatóan tudott az Ország romló teljesítményéből egy év alatt javuló teljesítményt csinálni ez az ember Bajnai. A keményen tomboló gazdasági világválság ellenére megtudta fordítani a lejtmenetet felemelkedéssé, ezidáig ő volt az egyetlen és az utolsó is aki komoly eredményeket tudott felmutatni válságkezelésből, és nem hazudozott nem hitegette az embereket nem ígérgetett tündérmeséket Ő csak egyszerűen hozta a jó gazdasági eredményeket.
2012. szept. 24. 07:25
 24/28 anonim ***** válasza:
Ameddig szarabbnál szarabbak közül lehet csak választani, nem lesz semmi változás. Nem tudom, hogy Orbán "legyőzőjének" miért kell balliberálisnak lennie, vagy egyáltalán miért kell még mindig jobb-bal dualizmusban élni. Ha ebből kilépnénk, mindenkinek jobb lenne.
2012. szept. 24. 09:36
 25/28 anonim ***** válasza:

Van itt néhány probléma.

Orbán alternatívája egy balliberális politikus. Kicsit leszűkített választási lehetőség. Talán egy gerinces, határozott, nyitott ember kellene országjobbító célokkal. Elismerem nehezebb ilyent találni, de talán érdemesebb. Vak tyúk módjára semmi esetre sem keresnék. Ez még nem volt, próbáljuk ki. Hátha ő a torkunkat is elvágja. Vagy hagy békén meghalni. Ki tudja, de ha megválasztjuk kiderül. Hát nem, én inkább gondolkodnék, mielőtt - meleget keresve - a tüzes kályhához dörgölőznék.

Nem baloldali összefogás kell, hanem olyan őszinte ember, aki világos és értelmes célokat tűz ki és garanciákat ad a megvalósítására. A "majd én megcsinálom" nem elég. Annyit ígérni én is tudnék, hogy "de én még jobban csinálom meg" - és én lennék az első aki szemberöhögném magamat. Aki itt azt ígéri, hogy majd ő, biztosan hazudik. Sokkal biztosabban, mint amit Gyurcsány említett Őszödön. Itt csak azt lehet bemutatni, hogyan, milyen munkával tudjuk mindannyian együtt jobbá tenni az országot. Mindannyian.

Aki úgy kezdi, hogy van magyar, az már akkor hazudott, amikor elkezdte gondolni. Aki úgy kezdi, hogy erővel, az nem tudja mit beszél, és ez a jóindulatú megközelítés. Aki azt mondja, ilyen olyan ideológiával, hazudik. Ideológia nem húz ki senkit a szarból csak jól szervezett munka. Aki tud egy jó szervezőt, szóljon, megyek hozzá dolgozni a munkahelyekért, az oktatásért, az egészségügyért, az adósság eltüntetéséért, az emberek mosolyáért, és hogy mindenki emelt fővel járhasson, ne lesunyt szemmel oldalogva. Ahogy most.

2012. szept. 24. 10:11
 26/28 anonim ***** válasza:

"Ez még nem volt, próbáljuk ki. Hátha ő a torkunkat is elvágja. Vagy hagy békén meghalni. Ki tudja, de ha megválasztjuk kiderül. Hát nem, én inkább gondolkodnék, mielőtt - meleget keresve - a tüzes kályhához dörgölőznék."

Már egyszer elmondtam de elmondom még egyszer más logikával, hogy akkor dőlj ahhoz a kályhához ami már megégetett minden éven...

Szerintem nem zsákbamacska, hogy lássuk a 3 ajtó mögött mi volt a választás után. Tudod kire szavazol és miért nem zsákbamacska, ahogy a többi párt se. Csak azokról már biztosan tudjuk hogy A-t mond és B lesz.

Az emberek mosolyáért hát ez nagyon hippi duma, szép gondolat de előtte nézz körül mi megy az országba 6-700 ezer fideszes támogatott választókörön kívül nem látok mosolyt a maradék 9 millió ember arcán, csak küszködést.

Inkább "ne pörköld az embereket tovább a kályhára" és menny el szavazni valami értelmesebb, ahogy írtad is olyan emberre aki országJOBBító célokkal foglalkozik:)

(és ez volt a reklám helye :D)

2012. szept. 24. 12:06
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy van jelentősége.

Józan, felelős gazdaságpolitikát nem lehet a magyar választóknak eladni 2014-ben sem, tehát az eddigiekhez hasonló, osztogatásra épülő baloldali demagógia fog menni orrba-szájba, mindegyik párt részéről.

Magyarországnak egy Dzurinda-féle megszorító jellegű gazdaságpolitikára lenne szüksége, de erre semmi esély nincs 2014-ben sem. Marad az ország fokozatos lecsúszása a Balkán irányába.

2012. szept. 24. 12:45
 28/28 anonim válasza:

Manipulálva vagytok, tök mindegy mit akartok.

Bajnai lesz. Utána majd még kitalálom...

2012. okt. 12. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!