Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lehet az a balliberális...

Ki lehet az a balliberális politikus aki eséllyel indulhat Orbán ellen 2014-ben?

Figyelt kérdés
Vajon lesz baloldali összefogás, vagy lesz több önjelölt ballib kiskirály akik megosztják a szavazótábort és a fidesz hátradőlve szerez ismét kétharmadot.
2012. szept. 23. 22:14
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

2010 előtt nem volt magyar multi offshore business ?

2010 után erősödött fel a jelenség ?

Nem tudom, nem néztem utána, de attól félek, hogy a kormányoktól függetlenül szivattyúzzák ki a pénzt az országból.

2012. szept. 23. 22:59
 12/28 anonim ***** válasza:
54%

"Vona Gábor."

Na, pont Orbán kisinasa hiányzik ide. Így is röhög rajtunk a világ, egy komoly politikus nem jön Magyarországra, és a kormányfőt sem hívják jobb helyekre (legfeljebb Németországba, letolni). Ha a Jobbikon múlik, még gyorsabban bedőlt volna a forint, és hamarabb elszigetelődtünk volna.

2012. szept. 23. 23:00
 13/28 anonim ***** válasza:
52%

"Orbán kisinasa" ?!?!?!???

Nem azt mondtam hogy 100%-ig egyetértek a politikájukkal, hanem mint átlag normál józan ésszel megáldott ember így gondolom. Adott:

- A párt (megbukott 4 éve)

- B párt (megbukott most)

- C párt (nem bukott meg)

ABABABABABABABABABABA... csinálhatjuk ezt is csak ahogy én látom nincs sok értelme.

ja inkább mégse csináljuk mert én is érintett vagyok benne nem jó hogy majd egyszer rájöttök mert akkor már régen rossz lesz úgy hogy 2014 C párt

2012. szept. 23. 23:10
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan játszani kell az egérfogóval, csakhogy tudjuk fáj ha megcsap? Na ezért nem jó a logikád...
2012. szept. 23. 23:17
 15/28 anonim ***** válasza:

"Bajnai az utolsó reményünk."

Obivan KEnobi ön az utolsó reménységünk :DD

2012. szept. 23. 23:19
 16/28 A kérdező kommentje:
A 15. egy jó válasz volt. :)
2012. szept. 23. 23:21
 17/28 anonim ***** válasza:
59%

Nem ismerheted hogy megcsap-e, véleményem szerint nem. De akkor nyúlkálj századszor abba ami biztos hogy megcsap. Biztos jobb lesz tőle minden, csak majd egyszer nem marad kezed (ha már az egérfogó logikánál maradunk):)

2012. szept. 23. 23:32
 18/28 anonim ***** válasza:
50%

"Így is röhög rajtunk a világ, egy komoly politikus nem jön Magyarországra"

Atyám, micsoda duma.... szerinted 2006-ban nem röhögött rajtunk ? Olasz meg német ismerőseim látták múltkor Fletót az éhségsztrájk kapcsán, rögtön beugrott nekik, hogy ja, az a hazudós bukott magyar miniszterelnök az.

2012. szept. 23. 23:33
 19/28 anonim ***** válasza:
29%
Egyáltalán nem szimpatizálok ezzel a kormánnyal, de könyszönöm, a balliberálisokból nem kérek. Valószínűleg ezzel nem vagyok egyedül.
2012. szept. 23. 23:36
 20/28 anonim ***** válasza:
43%

"Olasz meg német ismerőseim látták múltkor Fletót az éhségsztrájk kapcsán, rögtön beugrott nekik, hogy ja, az a hazudós bukott magyar miniszterelnök az."

Remélem, hamarosan ugyanez fog nekik beugrani Orbánról is. Azt, hogy hazudós, már mindenki tudja. Már csak meg kell buktatni.

2012. szept. 23. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!