Mit szóltok, hogy Vágó István Gyurcsány-szimpatizáns, a Demokratikus Koalíció győzelmének örülne a választásokon és Iványi Gábort szeretné köztársasági elnöknek?
Kérdező!
Vágó István mindig is liberális volt. A DK szintén (inkább) liberális.
Keresd meg az ok-okozati összefüggést...
Én nem egy családot ismerek akiknek a "liba sztory" miatt kellett eladni a házukat..
Minden ami magyar az tönkre ment vagy privatizálták (rengeteg gyár, szolgáltató, termelői szövetkezet, feldolgozóipar)... nekem még csak most esik le... Csak a nyugati multi képes profitot termelni, ami magyar az biztos, h. befog csődölni vagy privatizálni kell ... miért van ez? miért adunk 7%os kamatot a befektetőknek mikor a magyar vállalkozó nem képes 7%os kamatból fejlődni ...
Én nem egy családot ismerek akiknek a "liba sztory" miatt kellett eladni a házukat..
Aki meg kicsit is körül néz a világban, nem egy ilyen sztorit ismer. Az egész libás ügy azért érdekel valakit is - a károsultakon kívül - , mert a Bajnai neve feltűnik benne. Más dolog, hogy aki kicsit is tudja, hogyan működik egy részvénytársaság, tudhatja, hogy Bajnai mellett legalább 2 tucat ember keze még benne van abbna, ahogy a vagyont kimentették, de persze az embereket azok nem érdeklik. Szerintük csak Bajnai a "libás-gyilkos". Az, meg senkit se érdekel, hogy évente hány hasonló eset van "noname"-emberekkel, cégekkel. Szomorú, de igaz.
"Keresd meg az ok-okozati összefüggést...".
Tehát te nem hallottál még olyan liberálisról, akinek nem szimpatikus gyurcsány, olyan jobboldaliról, akinek nem szimpatikus a Fidesz, olyan baloldaliról, akinek nem szimpatikus az MSZP...sb. ?
Értem..
Miért zavar titeket, hogy hova szavaz?
Ha kiderülne, hogy szereti a tökfőzeléket, ti meg utáljátok, akkor azért csalódnátok benne?
Érdekes, az én életemet nem befolyásolja, hogy ki kit akar elnöknek.
01:00 Kérdező
"Tehát te nem hallottál még olyan liberálisról, akinek nem szimpatikus gyurcsány, olyan jobboldaliról, akinek nem szimpatikus a Fidesz, olyan baloldaliról, akinek nem szimpatikus az MSZP...sb. ?"
Mi van??? Ez most hogy jön ide?
Vágó liberális és a DK is. Szimpatizál vele és kész. Mint pl. én is... ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!