Nácik! Ha a cigányok hódítják megfele Magyarországot, a négerek Nyugat-Európát, a zsidók pedig az egész világot az nem pont azt jelenti a fajelméletetek szerint, hogy ők a felsőbbrendű fajok, akiknek evolucionáris előnyük van?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 15:41
11/15 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy ők többet b1sznak.
12/15 anonim válasza:
Ha az ember haja tele van tetűvel, az nem azt jelenti, hogy a tetvek felsőbbrendűek, csak azt, hogy sokan vannak. Az ember nélkül pusztulásra vannak ítélve.
13/15 anonim válasza:
5#-ös válaszolónak mondanám. Nézze Sir, ott, ahol a nők csiklóját féltékenységi okokból kivágják egy rozsdás gittelte pengével, ott én nem keresnék sok értékelhető tudást.
Nagy trendiség szidni a nyugati világot, és annak a mocskát, tudom én.
14/15 anonim válasza:
en elkezdenem oket k.rtani es menetkozbe talan csatlakoznanak is meg egy ketten
15/15 Enzo ferrera válasza:
A naciknak 15 evik volt erre haborus korulmenyek kozott....
A zsidoknak par ezer evuk volt teljes haboritatlansagban sot komoly hatszellel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!