Nácik! Ha a cigányok hódítják megfele Magyarországot, a négerek Nyugat-Európát, a zsidók pedig az egész világot az nem pont azt jelenti a fajelméletetek szerint, hogy ők a felsőbbrendű fajok, akiknek evolucionáris előnyük van?
A felsőbbrendű faj a vallásuk szerint már kihalt, mert összekeveredtek az általuk uralt alsóbbrendű népekkel, és elvesztették isteni képességeiket.
A náci hit szerint ezt a tökéletes népet akarták újra kitenyészteni az egyre újabb és újabb generációk keresztezésével, de nem sikerült.
A mai neonácik már nem követik ezt a vallást, de az eredeti gárda hitt benne.
Azért, mert egy nép szétszaporodja magát eszetlenül, attól még sehol sincs feljebb. Épp ez a lényeg, hogy ezek mind a fejlett világ nyakán élősködnek, nem pedig önerőből vannak fent. Tudnál nekem egy olyan cigány-lakta területet mutatni a világból, ami elért valamit? Nézz meg ezzel szemben egy kis magyar falut, aminek lakosai habár szegények voltak, mégis rendben tartottak mindent.
Négerekről meg Afrika jó képet mutat. Legnagyobb találmányuk a sárból és szrból épített viskó. Kaptak a fejlett világtól kalasnyikovot, most azzal lövik egymást hülyére az önjelölt tábornokok, rezsimek.
Amúgy nem vagyok náci, de erre az eszement konklúzióra válaszolnom kellett.
Én ugyan nem vagyok náci, de azért válaszolnék.
"Ha a cigányok hódítják megfele Magyarországot..."
A cigányok nem hódítják "megfele" Magyarországot, a legtúlzóbb becslések szerint is a lakosság 20-25%-át teszik ki (most ez csak egy hasraütés-szerű adat, de kb. ilyen az arány). De, ha teszem azt, egyre nagyobb lenne az arányuk, akkor ezzel párhuzamosan a velük szembeni ellenérzések is a tetőfokára hágnának és egy polgárháború törne ki; a fegyver meg nálunk van. Továbbá az egyre növekvő arányuk mellé csökkenő segélyek társulnának, így a szaporodásuk is alábbhagyna - amit a segélyek tesznek lehetővé. Szóval nem olyan egyszerű ez. Másrészt azt is hozzátenném, hogy Mo-n a cigányság nagy része nem rendelkezik piacképes szakmával, így nem foglalkoztatják (ebbe beletartozik a velük szembeni [jogos] előítélet is) és kész is az ördögi kör.
"...a négerek Nyugat-Európát..."
Ők sem hódítják meg Nyugat-Európát, mellesleg a helyzetük hasonlatos a cigányokéval (tanulatlanság, képzetlenség).
Véleményem szerint a helyzetre talán egy amerikai szociális rendszer lenne a megoldás [Magyarországon és Nyugat-Európában is], mert a segélyekkel csak a gettósodásukat és a be nem illeszkedésüket támogatjuk.
"...a zsidók pedig az egész világot..."
Én nem látom, hogy a zsidók az egész világot elfoglalnák. Ezt akár ki is fejthetnéd...
Szóval az a végkövetkeztetésem, hogy nem, nem az evolúciós előnyükről van szó. Én egyébként nem nevezném evolúciós előnynek, hogy a többségi társadalom nyakán élősködnek...
15:52,
Azért megnézném, hogy melyikőtök maradna tovább életben egy helycsere esetén - te a szavannán/sivatagban/esőerdőben modern felszerelések nélkül, vagy a busman a nagyvárosban?
Valószínűleg ő vidám ellene, amikor te a harmadik napon régen hulla lennél. Attól még, hogy nem technikailag fejlődtek, nem kéne degenerált idiótáknak nézni őket. Mellesleg a mi diktátoraink miből voltak jobbak?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!