Ha a kormány ezt a szánalmas családi pótlék összegét csökkenteni akarja, akkor joggal vagyok felháborodva a következőn?
-Ikrek esetében a szülőnek a gyermekek hat éves,illetve az iskola kezdés évének a végéig jár a gyes.Miért?Miért van gyesen egy anyuka két,vagy három több gyerekkel akik már reggeltől délutánig oviban vannak??Ez számomra felfoghatatlan egy törvény.
Miért jár havi 54.000 Ft 6-7 éven át?Mert a két gyerek hasonlít egymásra?Most ne gyertek azzal a szöveggel,hogy mert akinek kettő van annak sokkal több a dolga.Persze,hogy több.Mindenkinek több,neked is nekem is meg a szomszédasszonynak is.Pedig nem ikreink vannak.
Mert ha egymás után lettek volna az ikrek, akkor ennyi ideig járt volna nekik. AZ meg, hogy egyszerre lett a kettö, nem ok arra, hogy emiatt hátrányba kerüljenek, föként, hogy SOKKAL több a kiadás ikrek esetében, mert MINDENT duplán kell megvenni, nincs olyan, hogy maradt a nagyobbtól.
Mellesleg az ikreknél nem az a legfontosabb dolog, hogy hasonlitanak egymásra (a testvérek is hasonlitanak egymásra, és a nem egypetéjüek semmivel sem hasonlóbbak, mint ha csak testvérek lennének), hanem a sokkal több munka és kiadás.
Most komolyan...attól neked jobb lenne ha mástól elvennének?
Nem tartod ezt egy kicsit irirgységnek?
A két gyerek akár születhetett volna egymás után 3 év késéssel is és akkor meg joggal érezhetnék magukat kisemmizve ha a jelenlegi folyósítást 3 évre lecsökköntenék!!!
Nekem van két egymás után született gyerekem, és tudom hogy a gyerekágy, babakocsi, etetöszék, stb igenis megmaradt a másodiknak, utána ikreim lettek, és mindent kétszer kellett megvenni, mert EGY ágyba vagy kocsiba nem lehet KÉT gyereket beletenni.
SZóval hidd el, sokkal több kiadás és munka van ikrekkel, mint két gyerekkel egymás után, meg úgy is, hogy mide a z ikrek meglettek, már volt tapasztalatom a gyerekek alapellátásával, gondozásával.
Ettöl függetlenül nem kaptam dupla pénzt, de akiknek ikrei lesznek, azok tényleg megérdemlik, föként mert azt mindenki el tudja dönteni, hogy a családi kassza elbir-e még egy gyereket, de azt nem tudja befolyásolni, hogyha egy helyett kettö lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!