A Fidesz szerintetek is a béremelések kormánya? Viktor szerint igen.
"A fidesz lecsökkentette a béreket 47 ezerre. Szóval szerinted az?"
Viktor mondta nem én, én csak várom a véleményeteket, reakciótokat, mert ez egy felháboritó kijelentés amit tett.
Bocs, nem érek rá elolvasni a cikket, épp most szülöm a harmadik gyereket, aztán gyorsan össze kell még hozni a negyedik, ötödik, hatodikat. Remélem, a kormányciklus előtt sikerül.
Addig is rohanok mosogatni a konyhába.
Egy nő
Lehet hogy rosszul gondolom, de szerintem ez úgy működik, hogy az átlagbért veszik. És hogyha az aki eddig keresett 1.2 milliót, az holnaptól 2 milliót kap tisztán havonta, az bizony fellendíti az átlagbért, tehát nem mondható az hogy nem történtek béremelések. Továbbá ha elveszíti mondjuk minden évben 5-10 ezer minimálbéren bejelentett ember a munkahelyét és átkerül a munkanélkülire, akkor ők már rögtön nem rontják a statisztiká továbbt, ergo ismét elmondható hogy béremelések történtek az adatok szerint, mert az átlagbér nőtt.
De ez mindig így ment minden kormánynál, minden országban. Nem értem hol a baj. Néhányan úgy csinálnak mintha most hallottak volna életükben először ekkora baromságot egy politikus szájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!