Megvernének a skinheadek?
Figyelt kérdés
Japán származású vagyok, hivatalosan vagyok magyar.Magyarországon születtem/nőttem fel, magyar barátaim vannak, magyarul beszélek mindenhol.Nem egyszer futottam már össze skinheadekkel,eddig mindig csak azt kérdezték hogy kínai vagyok-e meg ilyeneket/olyanokat mondtak (tudjátok).Nem értem hogy a romákon kívül a kínaiakat is megverik? Én úgy tudtam hogy a skinheadek valójában nem rasszisták, bár külsőre nem tudom megkülönböztetni hogy melyik a bonehead melyik az igazi skinhead.Egyébként meg a kínaiak itt nem lopnak, nem rabolnak velük mi a gond?mind1 azért érdekel mert rólam mindig azt hiszik..:(A lényeg hogy a romákon kívül ázsaiakat és négereket is megvernek?2012. szept. 9. 20:30
11/19 anonim válasza:
Én Békés megyei vagyok, ismerek pár kopaszt. Négert itt nem vernek, mivel erre felé nem igen van. Kínaiakat viszont utálják. Nem azért mert kínaiak, hanem mert fillérekért vezethetnek egy ruhaboltot és úgy bánhatnak az alkalmazottakkal mint egy szolgával. És ezen rohadtul meggazdagodnak. Volt egy koreai cserediákunk, vele jól elvoltak a skinheadek. Az a baj, hogy itt minden ázsiairól kínai jut eszébe mindenkinek, hiszen azok jönnek ide a legtöbben. Kétlem, hogy a japánokkal bármi bajuk lenne, de külső alapján szerintem lehetetlen megmondani, hogy ki kínai, ki japán (én se tudnám megmondani, hogy pl. ki angol, ki német)
12/19 anonim válasza:
Van skinhead ismerősöm, neki csak a cigányokkal van a baj, és az atrocitása itt véget ér. Személy függő, az a baj. Ezért nem tudok neked segíteni.
13/19 anonim válasza:
"úgy bánhatnak az alkalmazottakkal mint egy szolgával."
ez igaz, de nem úgy ahogy te gondolod. Náluk ez kultúra, hogy melóznak látástól vakulásig. Tehát nem a megalománia miatt van így.
14/19 anonim válasza:
A legtöbb hazai skinhead csak alkoholista tahó. Egy fehér emberbe is belekötnek, ha valamiért kivívja az ellenszenvüket.
15/19 anonim válasza:
Kamumail, 11-es vagyok.
Tudom mi folyik ott, édesanyám is ott dolgozik. Lehet, hogy náluk kultúra, de nem otthon vannak.
16/19 anonim válasza:
Nálunk a kopaszok egymást,vagy a punk-okat verték,fOstak a színesebbjétől.Puhapoecsű ,nagypofájú nyúlvitéz mind.
Nagy-Magyarország,meg fehér Karácsony.Aaaaaaaz ment az idiótáinak.
17/19 anonim válasza:
igen! legalább is ha én skinhead lennék, megvernélek :)
18/19 anonim válasza:
hát igen eredetileg a skinheadek nem rasszisták bár a hozzám hasonló nem rasszista old school skinek sajnos manapság már nagyon kevesen vannak. a kínaiakkal itt mi a baj? az hogy kb minden utca sarkon látni kínai üzletet legalábbis erre fogják az utálatot. a négerekkel meg mi a bajuk? az hogy jó divatból utálni valakit...
19/19 tomi780 válasza:
Tudom hogy régi a kérdés,de most találtam ezt meg,és olvastam a válaszokat.Elszomorító,hogy sokan nem is ismerik a skinheadeket..több fajta van belőlük.Had mutatkozzam be.Neonáci Skinhead vagyok.(egy büdös alkoholista bonhead,aki a fehérekbe is beleköt).Legalábbis a zárójeles részt hiszi mindenki.Sajnos sok idióta van ma már közöttünk is.Rengeteg divatmajom,akik tartozni akarnak valahova.Cig***al köztudott mi a probléma.Nig****el,pedig az ha afrikában maradnának semmi gond nem lenne.Drogot terjesztik,azt hiszik övék a világ,és bármit megtehetnek.Olyanok mint a cig****ok.Ázsiai népekről meg annyit,hogy a kínaival se lenne bajom,ha nem hoznák ide a szutykaikat.A japánokat kimondottan szeretem.Oda vissza vagyok a kultúrájukért is,a technológiájukért is,meg a japán emberekért is.Az összes ázsiai nép közül,a japán az egyetlen olyan akik még érnek valamit ázsiában.Én így gondolom,és rengeteg skinhead,ja bocs bonhead is így gondolja.Nem szeretem a kocsmahuszárokat,akik 2 sör után karlendítéssel bele kötnek boldog boldogtalanba.Azokról megvan a véleményünk.Ahogy a romákról is,úgy rólunk is megvan az embereknek a véleménye,látnak egy skinheadet részegen,akkor az összes az.Köztünk is van legalja,és normális is.Nem vernének meg a skinheadek egy japánt,legalábbis a normális fajta biztosan hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!