A skinheadek megvernének anélkűl, hogy akármit is kérdeznének?
Ha előtte megkérdezik, hogy közel-indiai avagy távol-afrikai tetszik-e lenni, s csak aztán vernek meg, vagy azonnal, érdeklődés nélkül, nem mindegy?
Azért nem gondolnám, hogy ez olyan égető probléma lenne. Nem jó a közbiztonság, az igaz, de inkább közel-indiai testvéreink azok, akik az érdeklődés és érdek teljes hiánya mellett is pépesre tudják verni az embert. Nem mind persze, de mostanában sokkal több ilyen támadásról hallani, mint bőrfejűekről.
Nem! Te magyar állampolgár vagy, nem magyar! a magyar nem kreol, sárga, néger stb.!
Amúgy simán megvernek, vagyis körbeállnak, és úgy 2 mondatot váltanak, aztán "zúg az acélbetét, olyan mint a traktor" lesz!
A kreol az biza népcsoport, csak nem úgy mint a magyar. Bár azt sem egyszerű meghatározni, ki a magyar.
Egyébiránt én részben morva származású vagyok. Nem tudom, minden morvára jellemző-e de a morva ágon minden felmenőm sötétebb bőrű, fekete hajú.
De mondom, szerintem nem kell sötéten látni a világot. Ha meg ütni akarnak, akkor lehetsz bárki és bármilyen kinézetű. A kérdéseik is olyan „füstszűrős-sapkás” lenne.
Nálunk ez a dolog nem úgy működik,hogy 5-6an megállítunk 1-1 rappert ,vagy cigányt,és ütjük mondván megérdemled.
Nem vernének meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!